HOLY FUCK! UFC-ster geschokt over Badr verlies tegen Overeem Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

HOLY FUCK! UFC-ster geschokt over Badr verlies tegen Overeem

HOLY FUCK! UFC-ster geschokt over Badr verlies tegen Overeem

Jorge Masvidal was verbijsterd nadat ex-UFC-ster Alistair Overeem Badr Hari 'vernietigde' in zijn epische comeback bij Glory Collision 4 afgelopen weekend. De UFC-ster reageerde met een bericht op Facebook met het onderschrift 'Holy Fuck'.

Het gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem was niet alleen in Nederland nieuws. Door de internationale bekendheid van de twee topvechters keek de hele wereld mee en hielden fans hun adem in. Het verlies van Badr veroorzaakte een grote schok. En UFC-ster Masvidal was blijkbaar ook onder de indruk.

De matchup tussen Overeem en Hari was de finale van een ‘trilogie’ van gevechten. Voorafgaand aan dit gevecht stonden de atleten op een gelijkspel van 1-1. Daarom was dit trilogie gevecht gepland om te beslissen over de winnaar van deze meer dan tien jaar oude rivaliteit. Het begon allemaal in 2008 met het eerste gevecht tussen Overeem en Badr, waar 'The Reem' Badr in de eerste ronde versloeg en een overwinning behaalde.

Toegewijd

Masvidal is altijd zeer toegewijd geweest aan zijn vak. Uit zijn posts op sociale media blijkt dat hij van plan is meer mensen met MMA in contact te brengen. Daarom gaan de meeste van zijn berichten over het vechtspel zelf.

Hoewel Masvidal sinds maart van dit jaar niet meer in de UFC-kooi is gestapt, helpen zijn posts op sociale media hem om in contact te blijven met zijn fans. Overeem was jarenlang een collega vechter van Masvidal bij de UFC, dus zal de Amerikaan ongetwijfeld met veel aandacht hebben gekeken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws