Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Hoe gevaarlijk is Jamal Ben Saddik voor Rico en Badr?

Hoe gevaarlijk is Jamal Ben Saddik voor Rico en Badr?

Hoe gevaarlijk is Jamal Ben Saddik voor Rico en Badr?

Zwaargewicht Jamal Ben Saddik verlengde recent zijn contract en gaat zijn kans krijgen zichzelf te bewijzen bij GLORY Kickboxing.

Tijdens een interview dag afgelopen woensdag kreeg de pers de gelegenheid om aan te schuiven bij Ben Saddik. De kickbokser melde daar onder andere dat er in 2020 toch echt een gevecht gaat komen tussen hem en GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven. De Telegraaf kopt met de titel dat Ben Saddik zowel Verhoeven als Badr rauw zou lusten.

Maar hoe gevaarlijk is Ben Saddik? Even terug naar 2018, Ben Saddik won met een gebroken hand het 8-man zwaargewicht toernooi en verdiende daarmee een kans op de titel te Verhoeven. Echter belande dit in de koelkast en bereikte de relatie tussen Ben Saddik en GLORY het nulpunt. Niet alleen de kickbokser zelf was ontdaan ook de fans waren ontstelt.

Bekoelde relatie

Het werd een lange tijd stil, totdat Ben Saddik werd aangesteld als analist voor de titelwedstrijd tussen Verhoeven en Badr, het gevecht waar Ben Saddik zelf op had gehoopt. Een pleister op de wonde of de eerste stap naar meer, waren als reacties te lezen. Het laatste bleek waar, een contract verlening volgde met hernieuwde kansen.

De strijdbijl lijkt begraven en Ben Saddik heeft opnieuw zijn oog op de prijs namelijk de titel van Verhoeven. Deze gaf echter in 2019 aan dat hij niet tegen Ben Saddik wil vechten, dit door incidenten in het verleden tussen de twee. Maar hoe gevaarlijk is Ben Saddik nu eigenlijk?

Echte knokker

Het 8-man toernooi vocht Ben Saddik uit met en gebroken hand, dit zegt iets over een vechter en zijn doorzettingsvermogen en wilskracht en zal hij extra gemotiveerd zijn de titel op zijn naam te willen schrijven. En wat Badr betreft, ook daar zal Ben Saddik een geduchte tegenstander voor zijn.

Een van de scenario’s is dat Ben Saddik eerst tegen Badr zal vechten. Als dit gebeurt zal de winnaar hiervan opnieuw tegen Verhoeven komen te staan. Beiden vochten al eerder tegen de kampioen en lieten deze wankelen, Badr sloeg Verhoeven zelfs twee keer naar het canvas. Hoe het ook zij Ben Saddik is terug en zal zijn naam willen vereeuwigen bij GLORY.

Bekijk ook

🎥 | DODELIJKE SCHIETPARTIJ: Kickbokser Youssef Ben Hamou gezocht

Voor betrokkenheid bij een moord

🎥 | HESDY GERGES: ‘Ik ga weer kickboksen & Rico Verhoeven slopen’

Hij switchte over van het kickboksen naar MMA-vechten

🎥 | BBQ KICKBOKSEN: GLORY kampioen Alex Pereira bakt ze bruin

Is dit wellicht een nieuwe challenge?