'Hier is Rico niks bij!' Beruchte vechter traint voor comeback Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Hier is Rico niks bij!' Beruchte vechter traint voor comeback

'Hier is Rico niks bij!' Beruchte vechter traint voor comeback

Buakaw Banchamek is zonder twijfel een van de meest beruchte vechters ter wereld. De kickboks en Muaythai specialist is er een uit duizenden en maakt naar verluidt zijn comeback in 2022. Buakaw vocht zijn laatste wedstrijd in 2019 en stond maar liefst 239 keer in de ring.

Sombat Banchamek, ook bekend als Buakaw Por. Pramuk, is een Thais Muay Thaibokser. Buakaw is een meervoudig wereldkampioen en tweevoudig winnaar van de K-1 World MAX. Buakaw begon toen hij acht jaar oud was met thaiboksen in zijn eigen provincie Surin in het noordoosten van Thailand.

Beter dan Rico

Buakaw nam een lange pauze van het vechten maar zal naar verluidt volgend jaar in Hong Kong zijn terugkeer maken. Ondertussen traint de Thai waarvan insiders zeggen dat als hij zwaargewicht was Glory kampioen Rico Verhoeven met gemak zou verslaan. In een video is te zien dat Buakaw zijn skills nog steeds bezit. We hebben nu al medelijden met zijn tegenstander.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws