'Hete adem!' Rico heeft nieuwe rivaal in de nek Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Hete adem!' Rico heeft nieuwe rivaal in de nek

'Hete adem!' Rico heeft nieuwe rivaal in de nek

Rico Verhoeven heeft een nieuwe rivaal in de nek hijgen. Glory heeft haar vechters rankings aangepast na Glory Collision 3 afgelopen maand. De zwaargewicht divisie waarin Verhoeven vecht heeft een flinke verschuiving doorgemaakt.

De nieuwe Glory zwaargewicht ranking laat zien dat Antonio Plazibat opgeschoven is naar plek één onder Verhoeven. De Kroaat verdiende de positie door Benjamin Adegbuyi te verslaan met een vernietigende knock-out op Collision 3. Er wort al flink gespeculeerd dat Plazibat de volgende tegenstander voor Verhoeven zou kunnen zijn, de nieuwe positie van de Kroaat lijkt dit te bevestigen.

Jamal Ben Saddik die een monstergevecht voerde met Verhoeven is van plaats één naar twee verschoven, met achter zich respectievelijk Arkadiusz Wrzosek #3, Levi Rigters #4 en Nordine Mahiedinne op #5. Adegbuyi valt door zijn verlies tegen Plazibat buiten de top vijf, waar Gökhan Saki die zijn rentree maakte binnenkomt op #7, met achter zich onder andere Badr Hari op #8. (Tekst loopt door onder foto)

In februari kan het gebeuren

In februari volgend jaar staat het volgende Glory evenement gepland, er is nog niet bekend of Verhoeven daar zijn titel al verdedigd. Mocht dit wel het geval zijn dan lijkt Plazibat de volgende in rij om de koning van het kickboksen te bevechten. Ook gaan geruchten over een 8 man zwaargewicht toernooi, waar Verhoeven wel aan mee zou kunnen doen zonder zijn titel in gevaar te brengen.

Eerder werd beweert dat er in februari een herkansing zou zijn tussen Badr en Wrzosek, echter werd dit ontkracht door de trainer/caoch van de Pool die zegt dat dit niet het geval is. Er zouden zelfs nog geen gesprekken worden gevoerd voor een eventueel gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws