Hesdy Gerges! ‘Schijt aan Badr, hij aan mij’ klaar voor 2022 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Hesdy Gerges! ‘Schijt aan Badr, hij aan mij’ klaar voor 2022

Hesdy Gerges! ‘Schijt aan Badr, hij aan mij’ klaar voor 2022

Hesdy Gerges! ‘Ik heb schijt aan Badr, hij aan mij’

Hesdy Gerges is er zeker van in 2022 zal hij weer in actie komen en wil tegen de topzwaargewichten staan. Ook zegt de topkickbokser een gevecht tegen Badr Hari wel te zien zitten.

In een interview vandaag met Sportnieuws spreekt Gerges vrijuit over zijn toekomst plannen. Als vrij vechter zonder een contract kan hij keuzes maken en is niet verbonden aan een vast organisatie. Toch verwacht de atleet in 2022 weer in actie te komen.

,,Ik verwacht dat er in 2022 grote partijen aankomen. Ik ben topfit, sterk. Ik heb een goede naam en weet gewoon dat ze me nodig gaan hebben op een gegeven moment”, zegt Gerges tegen Sportnieuws die de kickbokser in de sportschool opzocht.

Tegen de zwaargewichten

Gerges houdt er een strak trainingsschema op na en staat om 04:30 uur op om te beginnen. Dat Gerges hierdoor topfit is staat buiten kijf. Op de vraag tegen wie Gerges de ring in zou willen is hij duidelijk; “Ik wil gewoon tegen de topjongens staan. Rico, Badr, Alistair Overeem, Gökhan Saki. Dat lijken mij gewoon vette partijen.”

Over Verhoeven waar hij eerst een vete mee had zegt Gerges dat dit nu anders is, er zou zelfs een gezamenlijke training inzitten. Over oud-rivaal Badr zegt Gerges die een derde wedstrijd wel ziet zitten; ,,Ik heb schijt aan hem, hij heeft schijt aan mij. Ik ben totaal niet onder de indruk van hem. Ik respecteer zijn carrière, maar daar is ook alles mee gezegd. Maar ja, zo’n partij zou wel heel leuk zijn. Voor mij, voor hem én voor het kickboksen.” (Lees hier het complete Interview op Sportnieuws).

Over Alex Kowalski

Bekijk ook

‘Beat It!’ MJ mept dronken gast neer in UFC-stijl (video)

Michael Jackson was de King of Pop, maar dat hij ook kon knokken

Ultieme wraak! Vechter straft rivaal na vies trucje (video)

Dat is pas wraak nemen

Megabedrag! Jake Paul best betaalde bokser van 2021

Jake Paul, haalde het geld grote geld binnen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page