Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / HESDY GERGES: ‘Ik zal Rico Verhoeven’s ziel vernietigen’

HESDY GERGES: ‘Ik zal Rico Verhoeven’s ziel vernietigen’

Via Instagram laat Hesdy Gerges vrijdag nog eens haarfijn weten wat hij van plan is met GLORY kickbokskampioen Rico Verhoeven.

In de Insta post begeleid met een foto waar een scherper dan ooit tevoren Gerges te zien is spreekt de kickbokser klare taal. Hij zal er alles aan doen om de ziel van Rico af te nemen. Gerges en Verhoeven clashten op de persconferentie na het Rico vs Badr 2 gevecht in december 2019.

Gerges daagde Verhoeven uit en deze reageerde bijzonder fel en noemde Gerges een pannenkoek. “Als je het hebt gedaan, bezit het dan. Als je het zei, blijf erbij. Niet alleen de fouten, maar al je beslissingen en keuzes. Dat is jouw reputatie. Laat het meetellen. Als je wilt dat je mening waardevol is, moet je bereid zijn ze naar buiten te brengen en te menen wat je zegt,” aldus Gerges in de insta post.

Kom na wat je zegt

“Twee dingen die niemand je kan afnemen: ze kunnen je reputatie niet afnemen en ze kunnen je ballen niet wegnemen. Dat betekent de druk aanvaarden om verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat je zegt of doet … Dus nu ben ik op weg om Rico’s ziel te nemen. Die klootzak krijgt waar hij om vroeg! Vroeg of laat zal ik zijn ziel in die ring nemen! Mijn ring! Ik neem zijn uitdaging zeer serieus … Osu!”

Het ziet er dus naar uit dat Gerges klaar is voor een regelrechte oorlog in de ring met Verhoeven. Gerges melde recentelijk te stoppen met MMA vechten en terug te keren naar het kickboksen. Of GLORY het gevecht zal faciliteren en wanneer zal moeten blijken, een ding is zeker het vuur zal er vanaf spatten.

Bekijk ook

🎥 | Kickbokslegende Nieky Holzken beukt er flink op los

De bekende kickboksers zoals Nieky Holzken zitten iet bepaald stil tijdens de coronavirus quarantaine maatregelen ...

🎥 | Het ‘reuzengevecht’ van kickbokslegende Badr Hari

Badr Hari heeft in zijn kickboks carrière tegenstanders van verschillend allooi tegenover zich gehad. Toch ...

PRESIDENT TRUMP: ‘In september zitten de UFC- fans weer aan de kooi’

ESPN meldt dat de Amerikaanse president Donald Trump op zaterdag een meeting heeft gehad met ...