Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / HESDY GERGES: ‘Ik zal Rico Verhoeven’s ziel vernietigen’

HESDY GERGES: ‘Ik zal Rico Verhoeven’s ziel vernietigen’

Via Instagram laat Hesdy Gerges vrijdag nog eens haarfijn weten wat hij van plan is met GLORY kickbokskampioen Rico Verhoeven.

In de Insta post begeleid met een foto waar een scherper dan ooit tevoren Gerges te zien is spreekt de kickbokser klare taal. Hij zal er alles aan doen om de ziel van Rico af te nemen. Gerges en Verhoeven clashten op de persconferentie na het Rico vs Badr 2 gevecht in december 2019.

Gerges daagde Verhoeven uit en deze reageerde bijzonder fel en noemde Gerges een pannenkoek. “Als je het hebt gedaan, bezit het dan. Als je het zei, blijf erbij. Niet alleen de fouten, maar al je beslissingen en keuzes. Dat is jouw reputatie. Laat het meetellen. Als je wilt dat je mening waardevol is, moet je bereid zijn ze naar buiten te brengen en te menen wat je zegt,” aldus Gerges in de insta post.

Kom na wat je zegt

“Twee dingen die niemand je kan afnemen: ze kunnen je reputatie niet afnemen en ze kunnen je ballen niet wegnemen. Dat betekent de druk aanvaarden om verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat je zegt of doet … Dus nu ben ik op weg om Rico’s ziel te nemen. Die klootzak krijgt waar hij om vroeg! Vroeg of laat zal ik zijn ziel in die ring nemen! Mijn ring! Ik neem zijn uitdaging zeer serieus … Osu!”

Het ziet er dus naar uit dat Gerges klaar is voor een regelrechte oorlog in de ring met Verhoeven. Gerges melde recentelijk te stoppen met MMA vechten en terug te keren naar het kickboksen. Of GLORY het gevecht zal faciliteren en wanneer zal moeten blijken, een ding is zeker het vuur zal er vanaf spatten.

Bekijk ook

EXCLUSIEF: Ex GLORY topman Remon Daalder over zijn vertrek

Onze redactie sprak ex-topman van GLORY Kickboxing, Remon Daalder. Op ons verzoek gaf hij openheid ...

UFC vechter Vinicius Moreira komt niet door coronatest

De Braziliaanse licht zwaargewicht Vinicius Moreira testte positief voor coronavirus. Hierdoor valt hij uit voor ...

KANTOOR DICHT: GLORY Kickboxing verkeerd in zwaar weer?

Het blijkt dat GLORY Kickboxing in zwaar weer verkeerd. Via social media wordt gemeld dat ...