HESDY GERGES: 'Ik wil gewoon Rico Verhoeven verslaan' (video)
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / HESDY GERGES: ‘Ik wil gewoon Rico Verhoeven verslaan’ (video)

HESDY GERGES: ‘Ik wil gewoon Rico Verhoeven verslaan’ (video)

Bij topkickbokser Hesdy Gerges staat GLORY Kickboxing wereldkampioen Rico Verhoeven nog steeds op zijn netvlies gebrand.

In de Vechtersbazen Podcast vandaag zegt Hesdy Gerges dat een gevecht met Rico Verhoeven nog steeds zijn wens is. “Rico zei destijds dat in mijn bokshandschoenen aan moest doen, dat heb ik gedaan, ik wil dat gevecht dan ook, “zegt Gerges.

Op de vraag of Gerges voor de titel tegen Verhoeven wil knokken si hij duidelijk; “Die belt doet me niks, ik wil gewoon Rico en ik wil hem verslaan. ” Gerges maakte eerder dit jaar een terugkeer naar het kickboksen na een korte tussenspot bij het MMA-vechten. Dit was geen succes en Gerges erkent dat ook.

Sterker dan ooit

De wedstrijd tussen Verhvoen en Jamal Ben Saddik kwam ter sprake. Gerges verwacht dat Verhoeven deze wint. Hij zegt dat het voor Ben Saddik niet makkelijk zal zijn om na de laatste clash tussen beide de mentale brug weer over te moeten.

Wel zegt hij sterker terug gekomen te zijn als kickbokser door de tijd in het MMA. Gevraagd werd wanneer Gerges weer verwacht de ring in te gaan; “december staat gepland en maart maar dat is wel afhankelijk van het coronavirus. “

Bekijk ook

‘Contract in de zak!’ UFC’er MEPT rivaal aan diggelen

Een spervuur van hamervuisten en stoten op het canvas bezegelde de deal

Angst nekte Joshua in Usyk gevecht! ‘Deze bokser brak hem’

Zo erg dat dit zijn bokscarrière verpestte

WRAAK! Brute ‘KO’ strijkt verlies broer kickbokser plat

UFC-president Dana White was erg onder de indruk van de finish

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page