HESDY GERGES: ‘Ik wil gewoon Rico Verhoeven verslaan’ (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / HESDY GERGES: ‘Ik wil gewoon Rico Verhoeven verslaan’ (video)

HESDY GERGES: ‘Ik wil gewoon Rico Verhoeven verslaan’ (video)

Bij topkickbokser Hesdy Gerges staat GLORY Kickboxing wereldkampioen Rico Verhoeven nog steeds op zijn netvlies gebrand.

In de Vechtersbazen Podcast vandaag zegt Hesdy Gerges dat een gevecht met Rico Verhoeven nog steeds zijn wens is. “Rico zei destijds dat in mijn bokshandschoenen aan moest doen, dat heb ik gedaan, ik wil dat gevecht dan ook, “zegt Gerges.

Op de vraag of Gerges voor de titel tegen Verhoeven wil knokken si hij duidelijk; “Die belt doet me niks, ik wil gewoon Rico en ik wil hem verslaan. ” Gerges maakte eerder dit jaar een terugkeer naar het kickboksen na een korte tussenspot bij het MMA-vechten. Dit was geen succes en Gerges erkent dat ook.

Sterker dan ooit

De wedstrijd tussen Verhvoen en Jamal Ben Saddik kwam ter sprake. Gerges verwacht dat Verhoeven deze wint. Hij zegt dat het voor Ben Saddik niet makkelijk zal zijn om na de laatste clash tussen beide de mentale brug weer over te moeten.

Wel zegt hij sterker terug gekomen te zijn als kickbokser door de tijd in het MMA. Gevraagd werd wanneer Gerges weer verwacht de ring in te gaan; “december staat gepland en maart maar dat is wel afhankelijk van het coronavirus. “

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page