Hesdy Gerges: 'Ik ren in 2020 voor 1 persoon naar de GLORY ring' Nieuws
Nieuws

Hesdy Gerges: 'Ik ren in 2020 voor 1 persoon naar de GLORY ring'

Hesdy Gerges: 'Ik ren in 2020 voor 1 persoon naar de GLORY ring'
Hesdy Gerges: 'Ik ren in 2020 voor 1 persoon naar de GLORY ring'

Zo aan het einde van het jaar staat social media vol met eindejaar boodschappen en kijkt een ieder naar 2020.

Zo ook topkickbokser en MMA-vechter Hesdy Gerges, hij onderbrak op 21 december de persconferentie van Rico Verhoeven die daarvoor zijn wedstrijd won tegen Badr Hari. In niet mis te verstane woorden liet Gerges merken hoe hij over Verhoeven dacht en diens prestatie in de ring.

De GLORY wereldkampioen Verhoeven reageerde tegen Gerges dat de zaken in de ring geregeld kunnen worden. Ook de trainer coach van Verhoeven leek dat een beter idee. Georges nam dit op als een regelrechte uitdaging en liet al blijken er wel voor in te zijn. Op Instagram meldde de vechter vandaag nog eens dat hij 2020 vol goede moed tegemoet treed en klaar voor een gevecht is.

2020 wordt een top jaar

"In 2020 zal er maar 1 persoon zijn voor wie ik naar de Glory kickboxing-ring ren! Jullie weten allemaal wie… Degene die mij uitdaagde! De fans willen het zien, dus als hij durft, laten we gaan! En zo niet … Fuck hem toch! Dan ren ik naar een andere topring of kooi van een andere toporganisatie! Eén ding weet ik zeker … 2020 wordt top! Ik hoop ook voor jullie allemaal! Gelukkig nieuwjaar! #FIGHTERHEART."

ZIE OOK >> Hesdy Gerges onderbreekt Rico Verhoevens persconferentie

Of er een gevecht tussen Gerges en Verhoeven in zit zal van een aantal zaken afhangen, de fans hebben er gemengde gevoelens over aangezien Jamal Ben Saddik volgens velen de eerste moet zijn die een kans krijgt tegen Verhoeven. Gerges daarentegen is geen makkelijke noot om te kraken, een match tegen Verhoeven zou voor flink wat vuurwerk zorgen, dat is precies wat de fans graag zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws