HESDY GERGES: 'Rico heeft mij uitgedaagd kom maar op dan' Nieuws
Nieuws

HESDY GERGES: 'Rico heeft mij uitgedaagd kom maar op dan'

HESDY GERGES: 'Rico heeft mij uitgedaagd kom maar op dan'
HESDY GERGES: 'Rico heeft mij uitgedaagd kom maar op dan'

Tijdens de persconferentie na de kijkbokswedstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari op 21 december, uitte top kickbokser en MMA-vechter Hesdy Gerges zijn ongenoegen.

In niet mis te verstane woorden liet Gerges blijken hoe hij over Verhoeven denkt. Furieus reageerde Verhoeven dat Gerges dan maar de bokshandschoenen aan moet trekken en de ring in moet stappen met de GLORY wereldkampioen. Gerges ziet dit als een serieuze uitdaging en meld vrijdag op Instagram dat de daad dan maar bij het woord gevoegd moet worden.

ZIE OOK >> Rico Verhoeven kwaad op Hesdy Gerges

"Een paar dagen later en nu alle media en internet gangster nerds een beetje stiller zijn geworden, kan ik je vertellen wat er aan de hand is. Rico is maar een bitch. Een paar maanden geleden zei Rico zonder respect slechte dingen over mij in de persconferentie. Ik voelde me beledigd, dus ik wilde dat terug doen,"aldus Gerges in de post op Instagram.

Uitdaging aanvaard

"Hij (Rico) deed het op de persconferentie toen ik er niet was en ik deed het op de persconferentie waar hij was, zodat hij kon reageren. Hij en zijn coach reageerden omdat ze me uitdaagden voor een echt gevecht in de ring en Rico me door de ring zou slaan als ik handschoenen aan zou trekken. Ik neem die uitdaging van hem en zijn coach aan. "

"Dus ik was niet degene die hen uitdaagde, maar zij daagden mij uit! Bel mijn manager en regel het, Team Rico Ik wacht op jullie en zorg ervoor dat je je woorden waarmaakt. En kom niet met onzin dat ik verleden tijd ben of irrelevant ben, want ik vocht het laatste gevecht tegen Badr 3 harde rondes en jij wordt gesloopt en krijgt 2x8 tellingen. Ik zal je wat respect leren acteur. Ik ben al aan het werk! Oh ja en trouwens … FUCK YOU!

HESDY GERGES: 'Rico heeft mij uitgedaagd kom maar op dan'
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws