HESDY GERGES: ‘Rico heeft mij uitgedaagd kom maar op dan’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / HESDY GERGES: ‘Rico heeft mij uitgedaagd kom maar op dan’

HESDY GERGES: ‘Rico heeft mij uitgedaagd kom maar op dan’

HESDY GERGES: 'Rico heeft mij uitgedaagd kom maar op dan'

Tijdens de persconferentie na de kijkbokswedstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari op 21 december, uitte top kickbokser en MMA-vechter Hesdy Gerges zijn ongenoegen.

In niet mis te verstane woorden liet Gerges blijken hoe hij over Verhoeven denkt. Furieus reageerde Verhoeven dat Gerges dan maar de bokshandschoenen aan moet trekken en de ring in moet stappen met de GLORY wereldkampioen. Gerges ziet dit als een serieuze uitdaging en meld vrijdag op Instagram dat de daad dan maar bij het woord gevoegd moet worden.

ZIE OOK >> Rico Verhoeven kwaad op Hesdy Gerges

“Een paar dagen later en nu alle media en internet gangster nerds een beetje stiller zijn geworden, kan ik je vertellen wat er aan de hand is. Rico is maar een bitch. Een paar maanden geleden zei Rico zonder respect slechte dingen over mij in de persconferentie. Ik voelde me beledigd, dus ik wilde dat terug doen,”aldus Gerges in de post op Instagram.

Uitdaging aanvaard

“Hij (Rico) deed het op de persconferentie toen ik er niet was en ik deed het op de persconferentie waar hij was, zodat hij kon reageren. Hij en zijn coach reageerden omdat ze me uitdaagden voor een echt gevecht in de ring en Rico me door de ring zou slaan als ik handschoenen aan zou trekken. Ik neem die uitdaging van hem en zijn coach aan. “

“Dus ik was niet degene die hen uitdaagde, maar zij daagden mij uit! Bel mijn manager en regel het, Team Rico Ik wacht op jullie en zorg ervoor dat je je woorden waarmaakt. En kom niet met onzin dat ik verleden tijd ben of irrelevant ben, want ik vocht het laatste gevecht tegen Badr 3 harde rondes en jij wordt gesloopt en krijgt 2×8 tellingen. Ik zal je wat respect leren acteur. Ik ben al aan het werk! Oh ja en trouwens … FUCK YOU!

Bekijk ook

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

🎥 Oliveira wint UFC-titel met knock-out op Chandler

Ik zei toch dat ik hem knock-out ging krijgen, en ik kwam hem knock-out slaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page