Hesdy Gerges: 'Ik heb Rico's wedstrijd gered' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Hesdy Gerges: 'Ik heb Rico's wedstrijd gered'

Hesdy Gerges: 'Ik heb Rico's wedstrijd gered'

Hesdy Gerges stapt morgen last minute de ring in tegen Rico Verhoeven. Het zal geen titelgevecht worden. Wel staat er een reputatie op het spel, die van de kampioen.

Vandaag tijdens de weging voor het gevecht werd duidelijk, dat het morgen in ieder geval geen knuffel partij wordt tussen Gerges en Verhoeven. Een oude vete die eindelijk wordt uitgevochten nadat deze in december 2019 ontvlamde.

Gerges crashte de persconferentie na de wedstrijd van Verhoeven na diens winst op Badr Hari. Er ontstond een incident die de geschiedenis ingaat als het 'pannenkoek' moment. Na de weging vandaag was er tijd voor wat korte interviews met de vechters.

Er is genoeg gezegd

,,We gaan het gewoon op een sportieve manier uitvechten. Het is niet dat ik hem in elkaar wil slaan als ik hem nu zie lopen. En het woord pannenkoek, tsja", zegt Gerges tegen het AD.

,,Het wordt nu echt hoog tijd. Ik heb er tien dagen op gewacht...” Ook zegt Gerges dat hij wel wat meer respect verwacht van Verhoeven. ,,Hij mag wel wat meer respect tonen en dankbaar zijn, want ik heb zijn wedstrijd gered. Maar goed, het is nu klaar met de woorden, we gaan nu gewoon vechten. Er is genoeg gezegd

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/doumbe-bekogeld-groenhart-tijdens-weging-glory-77-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws