Hesdy Gerges: 'Ik heb Rico's wedstrijd gered'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Hesdy Gerges: ‘Ik heb Rico’s wedstrijd gered’

Hesdy Gerges: ‘Ik heb Rico’s wedstrijd gered’

Hesdy Gerges: 'Ik heb Rico's wedstrijd gered'

Hesdy Gerges stapt morgen last minute de ring in tegen Rico Verhoeven. Het zal geen titelgevecht worden. Wel staat er een reputatie op het spel, die van de kampioen.

Vandaag tijdens de weging voor het gevecht werd duidelijk, dat het morgen in ieder geval geen knuffel partij wordt tussen Gerges en Verhoeven. Een oude vete die eindelijk wordt uitgevochten nadat deze in december 2019 ontvlamde.

Gerges crashte de persconferentie na de wedstrijd van Verhoeven na diens winst op Badr Hari. Er ontstond een incident die de geschiedenis ingaat als het ‘pannenkoek’ moment. Na de weging vandaag was er tijd voor wat korte interviews met de vechters.

Er is genoeg gezegd

,,We gaan het gewoon op een sportieve manier uitvechten. Het is niet dat ik hem in elkaar wil slaan als ik hem nu zie lopen. En het woord pannenkoek, tsja”, zegt Gerges tegen het AD.

,,Het wordt nu echt hoog tijd. Ik heb er tien dagen op gewacht…” Ook zegt Gerges dat hij wel wat meer respect verwacht van Verhoeven. ,,Hij mag wel wat meer respect tonen en dankbaar zijn, want ik heb zijn wedstrijd gered. Maar goed, het is nu klaar met de woorden, we gaan nu gewoon vechten. Er is genoeg gezegd

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page