? | HESDY GERGES: 'Ik ga weer kickboksen & Rico Verhoeven slopen' Nieuws
Nieuws

? | HESDY GERGES: 'Ik ga weer kickboksen & Rico Verhoeven slopen'

? | HESDY GERGES: 'Ik ga weer kickboksen & Rico Verhoeven slopen'

Hij switchte over van het kickboksen naar MMA-vechten, Hesdy Gerges maar daar stopt hij nu mee.

In een interview met MMADNA/Spike sprak Gerges openhartig over zijn MMA-carriere die volgens de vechter zelf niet naar verwachting gaat. Gerges gaat dan ook weer terug naar het kickboksen en beloofd zijn woord na te komen Rico Verhoeven "in elkaar te pompen," zoals hij zelf zegt.

In elkaar pompen

Wel zullen de kickboks fans even moeten wachten want het wordt 2021. Gerges zal eerst nog zijn contract uit dienen bij Bellator MMA. Tijdens de persconferentie na de wedstrijd tussen Badr Hari en Rico Verhoeven kwam het tot een flinke woordenwisseling tussen Gerges en Verhoeven.

Aan de clash lag ten grondslag dat Verhoeven commentaar leverde over de partij die Gerges tegen Badr vocht in 2018 tijdens GLORY 51. Verhoeven noemde dat destijds een shit partij. Gerges zag zijn kans schoon om Verhoeven daarop aan te spreken in december en ziet als karma. Gerges weet het zeker het gevecht met Verhoeven komt er hoe dan ook.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws