Hesdy Gerges: "Ik ben sterk en laat me door niks kapot maken" Nieuws
Nieuws

Hesdy Gerges: "Ik ben sterk en laat me door niks kapot maken"

Hesdy Gerges: "Ik ben sterk en laat me door niks kapot maken"
Hesdy Gerges: "Ik ben sterk en laat me door niks kapot maken"

Afgelopen maandagavond kwam Nieuwsuur met het nieuws naar buiten dat er Nederlandse kickboksers gepakt zouden zijn op doping. De namen Badr Hari en Hesdy Gerges kwamen naar buiten. De laatst reageerde vandaag op zijn Instagram.

"Ik krijg allerlei berichten binnen dat er een nieuwsbericht is over dat ik gepakt zou zijn met dopinggebruik. Ik zal hier op reageren. Ik kreeg denk ik 3 maanden na mijn wedstrijd een brief van de dopingautoriteit dat er een minimale hieveelheid van iets is gevonden in mijn urine, "zegt Gerges.

"Ik heb meteen gereageerd dat ik een tweede monster wou laten checken omdat ik 100% wist dat het niet kon. Kostte me 500 euro omdat te laten doen. Ik kreeg de uitslag binnen en die was ook positief. "

Dure testen

"Ik heb daarop meteen een afspraak gemaakt met de dopingautoriteiten in Rotterdam om in gesprek met ze te gaan. Alles zonder advocaat (wat me wel geadviseerd is) omdat ik gewoon wist dat het onmogelijk was. Ik moest mijn supplementen meenemen om te laten zien wat ik gebruik. "

"Toen wilde men dat ik mijn supplementen ging laten testen voor 500 euro per supplement en dat zijn wel 6 vershillende. Buiten dat vertrouw ik mijn supplementen sponsor 100% op schone producten dus dat heb ik niet laten checken. Ik ben vaker gecheckt in Amerika, China, Japan en altijd clean. "

Willekeur

"Ik vecht 1 keer in nederland en word toevallig gepakt op doping omdat de andere vechter ook gepakt word. Ik heb daarna gezegd dat ik mijn testosteron waardes wil laten checken van het zelfde monster. Dat hebben ze gedaan en daar zat totaal geen verhoging. "

"Dus kwam het er op neer dat ik positief ben bevonden op een vreemd product dat ik helemaal niet ken en er geen profijt van heb gehad. Toen heb ik een bezwaarbrief geschreven dat ik voor de comissie wil verschijnen om mijn verhaal te doen. "

Smerigheid

"Toen kreeg ik een datum waarop ik in het buitenland zat dus heb ik gevraagd om een ​​andere datum en daar wacht ik nog steeds op. Alleen nu word het via de media naar buiten gebracht. Ik ben nooit geschorst geweest en had alweer 20 wedstrijden kunnen vechten over de hele wereld zonder probleem. "

LEES OOK: Hesdy Gerges en Badr Hari betrapt op doping

"Ik heb dan ook recent gewoon gevochten wat normaal absoluut niet mogelijk is als je met doping word gepakt! De media, bepaalde mensen van glory en de hele overheid zit vol met smerige trucjes waar ik alles vanaf weet. Story of my life. We gaan kijken waar dit weer afloopt uiteindelijk. Ik ben sterk en laat me door niks kapot maken. Osu!"

Bron: Instagram Hesdy Gerges

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws