Hesdy Gerges heeft dreigende boodschap voor Rico Verhoeven Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Hesdy Gerges heeft dreigende boodschap voor Rico Verhoeven

Hesdy Gerges heeft dreigende boodschap voor Rico Verhoeven

Zaterdag boekte Hesdy Gerges een knock-out winst tijdens Enfusion in Alkmaar. In een video is te zien hoe Gerges te zien hoe hij zijn tegenstander sloopte. Low-kicks leken het wapen om de strijd te beslechten.

De overwinning lijkt naar meer te smaken en via Instagram laat Gerges weten Verhoeven nog niet te zijn vergeten. "De enige gemakkelijke dag was gisteren … Terug aan het werk. Rico Verhoeven blijf maar aan de top. Ik kom naar je toe om je eraf te werpen. Osu!," aldus Gerges op Instagram.

Gevechtsklaar

In december 2019 na zijn wedstrijd tegen Badr Hari werd Verhoeven door Gerges uitgedaagd op de persconferentie. Er werden harde woorden gewisseld en het leek even te escaleren. Daarna werd het even stil totdat Gerges een aantal video's publiceerden met Verhoeven als onderwerp.

Of het ooit tot een gevecht komt tussen Gerges en Verhoeven wordt door insiders betwijfeld. De fans hopen er in ieder geval wel op en zien de strijd wel zitten. Een ding is zeker Gerges is Verhoeven niet vergeten en maakt dat nog maar eens duidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws