Hesdy Gerges gaat ’oorlog’ voeren tegen Rico Verhoeven
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Hesdy Gerges gaat ’oorlog’ voeren tegen Rico Verhoeven

Hesdy Gerges gaat ’oorlog’ voeren tegen Rico Verhoeven

Hesdy Gerges krijgt eindelijk de kans om zich te wreken op Rico Verhoeven. Over ruim een week staat de 36-jarige Amsterdammer tijdens Glory 77 tegenover ‘The King of Kickboxing’. En het wordt oorlog, zo voorspelt Gerges.

Liet eerder Rico Verhoeven al weten er naar uit te zien om tegen Gerges te knokken. Zo laat Gerges weten er ook in te staan. In een radio interview met Radio 538 zegt Gerges dan ook op 30 januari oorlog te gaan voeren met Verhoeven.

,,Mijn mindset is sterk. Ze noemen me niet voor niets Fighterheart. Ik kom om te knokken en Rico gaat het zeker niet cadeau krijgen. Natuurlijk gaat het een superzware partij worden. Ik weet dat ik aan de bak moet, maar dat geldt ook voor hem. Ik ga geen voorspellingen doen, maar weet zeker dat we op een sportieve manier oorlog gaan voeren”, aldus Gerges.

Meer tegenstanders

„Natuurlijk is Rico in het voordeel. Daar moeten we eerlijk in wezen. Hij heeft een volledig trainingskamp achter de rug. Mijn voorbereiding is anders geweest, maar ik train altijd, elke dag en ik ben een sportman in hart en nieren.”

Naast Verhoeven zit de kans er in dat Gerges nog iemand naders tegenover zich krijgt. Levi Rigters en GLORY debutant Tarik Khbabez nemen het ook tegen elkaar op. Een van beiden kan tegenover Gerges of Verhoeven komen te staan. Beide koppels vechten een halve finale uit van het 4 man toernooi.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Topkickbokser Donovan Wisse over GLORY: ‘Communicatie kan beter’

Donovan Wisse is met recht een van de meest getalenteerde vechters bij GLORY Kickboxing. De ...

POLITIE: 40 man publiek bij illegale MMA-wedstrijd, vechter zwaar gewond

Een belletje om een ambulance lijkt een illegaal MMA-evenement te hebben verraden vanavond in Lünenburg, ...

NEP: UFC-kampioen Sterling te kakken gezet door collega vechters

UFC-kampioen Sterling uitgespuugd door collega vechters