Herkansing: Nieky Holzken voor de ONE wereldtitel in oktober? Nieuws
Nieuws

Herkansing: Nieky Holzken voor de ONE wereldtitel in oktober?

Herkansing: Nieky Holzken voor de ONE wereldtitel in oktober?
Herkansing: Nieky Holzken voor de ONE wereldtitel in oktober?

Afgelopen weekend werd bekend gemaakt dat ONE championship haar 100ste event in Tokyo,Japan zal laten plaatsvinden.

Met de aankondiging van het groots opgezette kickboks en MMA-toernooi werd gemeld dat er diverse titelgevechten zullen plaatsvinden. Dat er een aantal Nederlanders zijn die kan maken op zo'n gevecht lijkt buiten kijf.

Zo zal ongetwijfeld Tarik Khbabez zijn eerste kans krijgen op de zwaargewicht titel, de Marokkaans-Nederlandse top vechter lijkt niet te stuiten in zijn opmars bij ONE.

Een verwachte rematch

Ook zal naar verwachting de recent gekroonde wereldkampioen Regian Eersel zijn wereldtitel in het lichtgewicht kickboksen verdedigen. Eersel versloeg Nieky Holzken voor deze vacante titel een aantal weken geleden. Holzken en zijn team vonden de uitslag discutabel en eiste een rematch.

ZIE OOK>> Regian Eersel verslaat Nieky Holzken in ONE titelgevecht

Deze is er nog niet van gekomen, maar wellicht zal ONE het oktober event hiervoor uitkiezen. Een ding is zeker ONE heeft een super event in gedachten dan kan een dergelijk gevecht niet ontbreken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws