Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Herkansing: Nieky Holzken voor de ONE wereldtitel in oktober?

Herkansing: Nieky Holzken voor de ONE wereldtitel in oktober?

Herkansing: Nieky Holzken voor de ONE wereldtitel in oktober?

Afgelopen weekend werd bekend gemaakt dat ONE championship haar 100ste event in Tokyo,Japan zal laten plaatsvinden.

Met de aankondiging van het groots opgezette kickboks en MMA-toernooi werd gemeld dat er diverse titelgevechten zullen plaatsvinden. Dat er een aantal Nederlanders zijn die kan maken op zo’n gevecht lijkt buiten kijf.

Zo zal ongetwijfeld Tarik Khbabez zijn eerste kans krijgen op de zwaargewicht titel, de Marokkaans-Nederlandse top vechter lijkt niet te stuiten in zijn opmars bij ONE.

Een verwachte rematch

Ook zal naar verwachting de recent gekroonde wereldkampioen Regian Eersel zijn wereldtitel in het lichtgewicht kickboksen verdedigen. Eersel versloeg Nieky Holzken voor deze vacante titel een aantal weken geleden. Holzken en zijn team vonden de uitslag discutabel en eiste een rematch.

ZIE OOK>> Regian Eersel verslaat Nieky Holzken in ONE titelgevecht

Deze is er nog niet van gekomen, maar wellicht zal ONE het oktober event hiervoor uitkiezen. Een ding is zeker ONE heeft een super event in gedachten dan kan een dergelijk gevecht niet ontbreken.

Bekijk ook

Rico Verhoeven en Badr Hari samen als gast bij Veronica Inside

Rico Verhoeven en Badr Hari staan donderdag 17 oktober oog in oog op de persconferentie voor hun gevecht op 21 december.

ONE Championship: Kickboks ‘superclash’ Buakaw vs Pertosyan

Afgelopen weekend schreef de Itialiaanse kickbokser Giorgio Petrosyan geschiedenis, door het grootste bedrag ooit verdiend met een kickboks wedstrijd mee naar huis te nemen.

VIDEO: Kickboks kampioen Tayfun, Ik wil Petrosyan en Grigorian

Hij regeert al geruime tijd als kampioen bij een van de grootste kickboks organisaties Enfusion, Tayfun Ozcan. Hij heeft echter zijn zinnen gezet op twee collega kampioenen Giorgio Petrosyan en Marat Grigorian.