HELP MIJ: GLORY Kickbokser vraagt om hulp voor gevecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

HELP MIJ: GLORY Kickbokser vraagt om hulp voor gevecht

HELP MIJ: GLORY Kickbokser vraagt om hulp voor gevecht

Zo ook de Israëliër Itay Gershon, via Facebook doet hij dan ook een oproep om sponsoren te werven. Uit de post van Gershon is op te maken dat hij verwacht of zelfs gepland is te vechten op een komend event. Ondertussen is er veel verwarring of de aangekondigde events wel of niet doorgaan.

NOS meldt maandag dat de geplande events van GLORY in oktober afgeblazen zouden zijn. Er is nog een event welke aangekondigd is voor december. Daar zouden onder andere Rico Verhoeven en Badr Hari gepland staan voor een gevecht. Of deze doorgaat is nu nog niet duidelijk.

Wel of niet op TV

Recentelijk tekende GLORY nieuwe vechters voor haar rooster. Dit zou er op moeten wijzen dat de organisatie toch echt plannen heeft door te zetten. Insiders zeggen te weten dat GLORY stevig in zou willen zetten op haar zwaargewicht divisie wat herleidt wordt uit de aankopen.

HELP MIJ: GLORY Kickbokser vraagt om hulp voor gevecht

Talpa sneed de lijnen door met GLORY wat inhoudt dat de organisatie op zoek moet naar een nieuwe uitzendpartner. Zonder uitzendingen op tv en internet zal een event GLORY niet veel opleveren qua inkomsten. Dit mede door het beperkte aantal toeschouwers wat live aanwezig mag zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws