HELP MIJ: GLORY Kickbokser vraagt om hulp voor gevecht
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / HELP MIJ: GLORY Kickbokser vraagt om hulp voor gevecht

HELP MIJ: GLORY Kickbokser vraagt om hulp voor gevecht

Terwijl het onzeker is of grootste kickboks organisatie GLORY Kickboxing überhaupt nog events zal organiseren. Lijken sommige vechters moed te houden.

Zo ook de Israëliër Itay Gershon, via Facebook doet hij dan ook een oproep om sponsoren te werven. Uit de post van Gershon is op te maken dat hij verwacht of zelfs gepland is te vechten op een komend event. Ondertussen is er veel verwarring of de aangekondigde events wel of niet doorgaan.

NOS meldt maandag dat de geplande events van GLORY in oktober afgeblazen zouden zijn. Er is nog een event welke aangekondigd is voor december. Daar zouden onder andere Rico Verhoeven en Badr Hari gepland staan voor een gevecht. Of deze doorgaat is nu nog niet duidelijk.

Wel of niet op TV

Recentelijk tekende GLORY nieuwe vechters voor haar rooster. Dit zou er op moeten wijzen dat de organisatie toch echt plannen heeft door te zetten. Insiders zeggen te weten dat GLORY stevig in zou willen zetten op haar zwaargewicht divisie wat herleidt wordt uit de aankopen.

Talpa sneed de lijnen door met GLORY wat inhoudt dat de organisatie op zoek moet naar een nieuwe uitzendpartner. Zonder uitzendingen op tv en internet zal een event GLORY niet veel opleveren qua inkomsten. Dit mede door het beperkte aantal toeschouwers wat live aanwezig mag zijn.

Bekijk ook

Kansloos! McGregor bespot overleden vader Khabib Nurmagomedov?

Conor McGregor lijkt social media als zijn arena te gebruiken nu hij met een gebroken enkel thuis zit

Woodley geeft uitleg over tattoo weddenschap met Jake Paul

Tyron Woodley ging een weddenschap aan met Jake Paul over hun komende wedstrijd

Mislukte MMA’er daagt vechtlegende uit! ‘Kom maar op dan!’

Dat Parr niet niet bang is om een uitdaging aan te gaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page