HELP MIJ: GLORY Kickbokser vraagt om hulp voor gevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / HELP MIJ: GLORY Kickbokser vraagt om hulp voor gevecht

HELP MIJ: GLORY Kickbokser vraagt om hulp voor gevecht

Terwijl het onzeker is of grootste kickboks organisatie GLORY Kickboxing überhaupt nog events zal organiseren. Lijken sommige vechters moed te houden.

Zo ook de Israëliër Itay Gershon, via Facebook doet hij dan ook een oproep om sponsoren te werven. Uit de post van Gershon is op te maken dat hij verwacht of zelfs gepland is te vechten op een komend event. Ondertussen is er veel verwarring of de aangekondigde events wel of niet doorgaan.

NOS meldt maandag dat de geplande events van GLORY in oktober afgeblazen zouden zijn. Er is nog een event welke aangekondigd is voor december. Daar zouden onder andere Rico Verhoeven en Badr Hari gepland staan voor een gevecht. Of deze doorgaat is nu nog niet duidelijk.

Wel of niet op TV

Recentelijk tekende GLORY nieuwe vechters voor haar rooster. Dit zou er op moeten wijzen dat de organisatie toch echt plannen heeft door te zetten. Insiders zeggen te weten dat GLORY stevig in zou willen zetten op haar zwaargewicht divisie wat herleidt wordt uit de aankopen.

Talpa sneed de lijnen door met GLORY wat inhoudt dat de organisatie op zoek moet naar een nieuwe uitzendpartner. Zonder uitzendingen op tv en internet zal een event GLORY niet veel opleveren qua inkomsten. Dit mede door het beperkte aantal toeschouwers wat live aanwezig mag zijn.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page