Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Hélène Hendriks: ‘Rico vs Badr op Veronica niet zeker’

Hélène Hendriks: ‘Rico vs Badr op Veronica niet zeker’

Tot nu toe heeft Veronica en Talpa de benarde positie van GLORY kickboxing gemeden. Toch doet sport verslagever Hélène Hendriks een verrassende uitspraak.

Tijdens de uitzending van praatprogramma Beau op RTL 4 vrijdag antwoordde Hélène Hendriks op de vraag of er ooit nog een Badr Hari vs Rico Verhoeven wedstrijd komt. “Of deze er komt is afwachten of wij hem dan uitzenden is de vraag. GLORY stevent af op een faillissement, wel hebben de vechters een brief gehad om zich geen zorgen te maken, ” zegt Hendriks.

Hélène Hendriks maakt onder andere voor Veronica Fight het programma Hemmers en Hendriks. Samen met inmiddels ex GLORY prominent Cor Hemmers, deze werd voorlopig op een zijspoor gezet door GLORY. De uitspraak van Hendriks lijkt er op te duiken dat de deal tussen Talpa voor de TV rechten van GLORY op losse schroeven staat.

Wat gaat er gebeuren?

GLORY heeft tot nu toe niets naar buiten gebracht over toekomstplannen voor haar kickbokswedstrijden. Het stilzwijgen voorspelt niet veel goeds. “Opvallend is dat krant de Telegraaf die normaliter boven op dit soort nieuws zit niets heeft bericht over de toestanden bij GLORY, “zegt een bron. Dit laat zich vertalen naar het feit dat De Telegraaf media partner is van de kickboks organisatie.

“Let maar op zowel de Telegraaf en Veronica houden zich nu nog op de vlakte, maar als er goed nieuws is staan ze straks weer vooraan om het te brengen, “zegt de bron. Welk gewicht wij moeten hangen aan de opmerkingen van Hélène Hendriks is niet duidelijk. Dat ook Veronica in het duister tast is te concluderen.

Bekijk ook

UFC BAAS DANA WHITE: ‘Abu Dhabi vechthoofdstad van de wereld’

Abu Dhabi wordt de vechthoofdstad van de wereld, zo zegt UFC baas Dana White. Hij ...

CORONAGEVAL: Trainingen Nederlandse Judo selectie afgelast

Een positief coronageval in nationale judo selectie is de oorzaak dat de trainingen voorlopig stil ...

Bokslegende Wladimir Klitschko doet waarschuwing uitgaan

Hij stond jaren aan de top van het boksen, Wladimir Klitschko. Nu doet de voormalige ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page