'Hamicha's weg naar de top!' Glory kampioen in de maak
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Hamicha’s weg naar de top!’ Glory kampioen in de maak

‘Hamicha’s weg naar de top!’ Glory kampioen in de maak

Hamicha (midden) met links trainer coach Said El Badaoui

Mohamed ‘Hamicha’ Mezouari is de gedoodverfde troonopvolger in de Glory Kickboxing weltergewicht divisie. Cedric Doumbé, regerend kampioen die van het toneel lijkt te zijn verdwenen, heeft een waardig opvolger in de maak.

De Marokkaans-Nederlandse Hamicha is een van de gevaarlijkste vechters binnen Glory en ongeslagen binnen de organisatie. Gisteren versloeg Hamicha zijn tegenstander Samuel Dbili, die totaal geen antwoord had op de krachtige stoten en trappen van Hamicha.

Topvechter

Experts zijn het er mee eens dat Hamicha die na zijn wedstrijd gisteren kickbokslegende Badr Hari bedankte voor diens inzichten, een van de grootste namen binnen Glory zal worden. Op 4 september versloeg Hamicha de Turkse vechter Vedat Hoduk via TKO, en trad anderhalve maand later al weer aan tijdens Glory Collision 3. (Tekst loopt door onder video).

Glory kondigde aan in februari 2022 met een evenement te komen, ongetwijfeld zal Hamicha daar te zien zijn en bronnen melden wellicht wel in een strijd om de weltergewicht titel tegen Dmitrii Menshikov de tweede gerangschikte in de weltergewicht divisie.

Bekijk ook

‘Badr is de beste die ik heb getraind!’ Mike Passenier interview

Mike Passenier, topcoach en maker van kampioenen kan niet duidelijker zijn,

‘Gewurgd!’ Mishandelde judoka zet foto’s online

De dader loopt inmiddels weer buiten

‘Slechterik McGregor!’ UFC-kampioen klaar voor wraakgevecht

Fans verdienen wraak voor dat gevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page