'Hamicha's weg naar de top!' Glory kampioen in de maak Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Hamicha's weg naar de top!' Glory kampioen in de maak

'Hamicha's weg naar de top!' Glory kampioen in de maak

Mohamed 'Hamicha' Mezouari is de gedoodverfde troonopvolger in de Glory Kickboxing weltergewicht divisie. Cedric Doumbé, regerend kampioen die van het toneel lijkt te zijn verdwenen, heeft een waardig opvolger in de maak.

De Marokkaans-Nederlandse Hamicha is een van de gevaarlijkste vechters binnen Glory en ongeslagen binnen de organisatie. Gisteren versloeg Hamicha zijn tegenstander Samuel Dbili, die totaal geen antwoord had op de krachtige stoten en trappen van Hamicha.

Topvechter

Experts zijn het er mee eens dat Hamicha die na zijn wedstrijd gisteren kickbokslegende Badr Hari bedankte voor diens inzichten, een van de grootste namen binnen Glory zal worden. Op 4 september versloeg Hamicha de Turkse vechter Vedat Hoduk via TKO, en trad anderhalve maand later al weer aan tijdens Glory Collision 3. (Tekst loopt door onder video).

Glory kondigde aan in februari 2022 met een evenement te komen, ongetwijfeld zal Hamicha daar te zien zijn en bronnen melden wellicht wel in een strijd om de weltergewicht titel tegen Dmitrii Menshikov de tweede gerangschikte in de weltergewicht divisie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws