⚠️ Hamicha vs Danenberg! Glory maakt vechtkaart 23 oktober compleet Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

⚠️ Hamicha vs Danenberg! Glory maakt vechtkaart 23 oktober compleet

⚠️ Hamicha vs Danenberg! Glory maakt vechtkaart 23 oktober compleet

Glory Collision 3 met in de hoofdrol een gevecht tussen Rico Verhoeven en Alistair Overeem is vandaag compleet gemaakt. De organisatie kondigt aan dat Hamicha het gevecht aan zal gaan tegen Eyevan Danenberg in een weltergewicht wedstrijd.

,,De fight card van "Collision 3 is compleet met top-ranked uitdager Hamicha, die drie opeenvolgende knock-outs in de eerste ronde achter de rug heeft", aldus het persbericht van Glory. ,,Hamicha neemt het op tegen Eyevan Danenberg, die vier van zijn laatste vijf partijen heeft gewonnen en op GLORY 65 tekende voor een TKO overwinning in de eerste ronde op Yassine Ahaggan."

Jamal Ben Saddik

Naast Hamicha en Danenberg staan er nog een aantal topgevechten geboekt voor het Gelredome. Zo zal er een herkansing zijn tussen amal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi. Laatstgenoemde verloor in 2018 van Ben Saddik die met een gebroken hand een 8-man toernooi uitvocht. Meer informatie over de overige gevechten vindt je hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws