Guto Inocente schiet op kickboks kampioen Rico Verhoeven Nieuws
Nieuws

Guto Inocente schiet op kickboks kampioen Rico Verhoeven

Guto Inocente schiet op kickboks kampioen Rico Verhoeven
Guto Inocente schiet op kickboks kampioen Rico Verhoeven

In 2018 stonden zij tegenover elkaar in de ring, de Braziliaan Guto Inocente en Rico Verhoeven.

De kickboks wedstrijd waar de GLORY wereldtitel van Verhoeven op het spel stond, liep niet goed af voor de Braziliaan. Het lijkt er op dat deze zijn verlies tegen de ongeslagen Verhoeven nog geen plek heeft kunnen geven.

Op zijn Instagram account plaatste Inocente een video waar hij te zien is op een schietbaan en op een foto van Verhoeven schiet. De video roept associaties op met beelden van militairen die oefenen en foto's van tegenstanders gebruiken zoals Bin Laden.

Geen respect meer

Met de huidige stand in de vechtsport wereld waar social media een steeds prominentere plek inneemt om elkaar onder vuur te nemen is de vraag of het verstandig is, dat Inocente een dergelijke video plaatst. Laten we het vooral sportief houden is het motto van de afgelopen periode.

LEES OOK: Bekvechtende vechters brengen UFC naar de afgrond

Afgelopen week escaleerde de social media oorlog tussen de UFC-vechters Khabib en Conor McGregor. Beiden zochten elkaar op met niet mis te verstane berichten tegen elkaar gericht die veel kritiek en onbegrip oproepen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws