Grote onzin: Topkickbokser reageert op doping overtreding Nieuws
Nieuws

Grote onzin: Topkickbokser reageert op doping overtreding

Grote onzin: Topkickbokser reageert op doping overtreding

Artur Kyshenko, de Oekraïense topkickbokser reageert op de doping overtreding die hij zou zijn begaan. Grote onzin zegt de kickbokser die onder andere bij Glory in de ring stond.

De Franse media berichtte onlangs dat Kyshenko niet geslaagd zou zijn voor een dopingtest. Echter was dit volgens de kickbokser selectief en klopt er niks van. ,,Ik wil iets uitleggen over de dopingtest waarvan ik word beschuldigd", Zei Kyshenko.

Er in ingeluisd

,,Ik ben in 2006 begonnen met vechten, in verschillende organisaties. Ik vocht voor Glory, Enfusion, KOK, K-1, Kunlun, Mas Fight en vele andere organisaties. Ik heb nooit een drugstest probleem gehad tijdens het bij deze grote organisaties", aldus Kyshenko.

,,Maar een nieuwe kleine Franse organisatie maakt bekend dat mijn dopingtest positief is. Het meest interessante is dat ik op dit evenement de enige was met een positieve dopingtest. " Als wij de Oekraïense topvechter mogen geloven is hij er ingeluisd door de Franse organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws