Rico vs Badr 2: Sponsor geeft gratis kaarten en reis weg Nieuws
Nieuws

Rico vs Badr 2: Sponsor geeft gratis kaarten en reis weg

Rico vs Badr 2: Sponsor geeft gratis kaarten en reis weg
Rico vs Badr 2: Sponsor geeft gratis kaarten en reis weg

Voor het rematch gevecht tussen GLORY Wereldkampioen kickboksen en Rico Verhoeven en Badr Hari, trok GLORY Kickboxing een aantal extra sponsoren aan.

Een van deze sponsoren is PowerDot die een betaalde reis en kaarten weggeeft voor één gelukkige winnaar en een gast om het GLORY Collision 2-evenement te bekijken met de langverwachte rematch tussen Rico Verhoeven en Badr Hari.

Het pakket omvat retourvlucht naar Amsterdam, plus premium plaatsen in de zaal voor COLLISION 2, een PowerDot-pakket en een giftpack met exclusieve GLORY-merchandise.

All inclusive

PowerDot is een draagbaar EMS-apparaat (elektrische spiersimulatie), gekoppeld aan een app die de gebruiker helpt bij het trainen en het mogelijk maken om de voortgang in de tijd te volgen. Het kan atleten helpen bij het herstel van trainingssessies en de prestaties verbeteren.

Het bedrijf heeft de Amerikaanse GLORY-jagers Rebekah Irwin, Asa Ten Pow en Troy Jones getekend voor 'sponsor nieuwe deals' en geeft de reis weg voor twee om dit te vieren. Het gevecht tussen Verhoeven en Badr vindt plaats op 21 december in het Gelredome in Arnhem. Meer info over de actie vindt je door HIER te klikken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws