Gökhan Saki ziet gevecht wel zitten tegen Rico Verhoeven
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Gökhan Saki ziet gevecht wel zitten tegen Rico Verhoeven

Gökhan Saki ziet gevecht wel zitten tegen Rico Verhoeven

Gökhan Saki ziet gevecht wel zitten tegen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven bleek gisteravond heer en meester tijdens het GLORY 4 man toernooi in Ahoy. Na eerst Hesdy Gerges te verslaan, moest Tarik Khbabez het opgeven in de finale vanwege een blessure. Echter lijkt Gökhan Saki een gevecht met de koning van het kickboksen wel te zien zitten.

Voor Rico Verhoeven was het 4 man toernooi een boswandeling. Met gemak maakte de topatleet een einde aan Gerges. Deze was op het laatste moment opgetrommeld omdat Jamal Ben Saddik verstek moest laten gaan door een blessure.

Khbabez ging vol goede moed de strijd aan met Verhoeven in de finale. Maar na één ronde was het genoeg. De ‘Tank’ kon niet verder door een handblessure. In een reactie op de winst van Verhoeven op social reageerde Saki met wat lijkt een boodschap aan de kampioen. ,,Gefeliciteerd Rico Verhoeven ps: Waarom niet”, schreef Saki.

Eerder met elkaar gevochten

Verhoeven en Saki stonden al eens eerder tegenover elkaar in 2103. Tijdens Glory 11: Chicago vochten de twee in de halve finale van het zwaargewicht toernooi. Saki verloor en Verhoeven won in de finale van de Roemeen Daniel Ghita.

Saki vocht lange tijd voor GLORY echter verliet hij de organisatie. In 2017 maakte Saki via social media bekend dat hij als MMA-vechter ging uitkomen voor de UFC. Saki vocht daar twee wedstrijden maar raakte geblesseerd en is tot heden niet meer in actie gekomen.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

In de aflevering van AEW Dynamite van vorige week nam Jake Hager het op tegen Wardlow in een MMA regels kooigevecht

Gemiste kans! ‘McGregor had MMA-vechters kunnen helpen’

McGregor heeft ervoor gekozen om dat niet te doen

Topvechter blij met GROTE BEK Jake Paul: ‘Daar hebben wij wat aan’

Randy Couture, voormalig topvechter zegt dat hij blij verrast is dat Jake Paul de aanval ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page