Gökhan Saki ziet gevecht wel zitten tegen Rico Verhoeven
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Gökhan Saki ziet gevecht wel zitten tegen Rico Verhoeven

Gökhan Saki ziet gevecht wel zitten tegen Rico Verhoeven

Gökhan Saki ziet gevecht wel zitten tegen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven bleek gisteravond heer en meester tijdens het GLORY 4 man toernooi in Ahoy. Na eerst Hesdy Gerges te verslaan, moest Tarik Khbabez het opgeven in de finale vanwege een blessure. Echter lijkt Gökhan Saki een gevecht met de koning van het kickboksen wel te zien zitten.

Voor Rico Verhoeven was het 4 man toernooi een boswandeling. Met gemak maakte de topatleet een einde aan Gerges. Deze was op het laatste moment opgetrommeld omdat Jamal Ben Saddik verstek moest laten gaan door een blessure.

Khbabez ging vol goede moed de strijd aan met Verhoeven in de finale. Maar na één ronde was het genoeg. De ‘Tank’ kon niet verder door een handblessure. In een reactie op de winst van Verhoeven op social reageerde Saki met wat lijkt een boodschap aan de kampioen. ,,Gefeliciteerd Rico Verhoeven ps: Waarom niet”, schreef Saki.

Eerder met elkaar gevochten

Verhoeven en Saki stonden al eens eerder tegenover elkaar in 2103. Tijdens Glory 11: Chicago vochten de twee in de halve finale van het zwaargewicht toernooi. Saki verloor en Verhoeven won in de finale van de Roemeen Daniel Ghita.

Saki vocht lange tijd voor GLORY echter verliet hij de organisatie. In 2017 maakte Saki via social media bekend dat hij als MMA-vechter ging uitkomen voor de UFC. Saki vocht daar twee wedstrijden maar raakte geblesseerd en is tot heden niet meer in actie gekomen.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page