Gökhan Saki ziet gevecht wel zitten tegen Rico Verhoeven Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Gökhan Saki ziet gevecht wel zitten tegen Rico Verhoeven

Gökhan Saki ziet gevecht wel zitten tegen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven bleek gisteravond heer en meester tijdens het GLORY 4 man toernooi in Ahoy. Na eerst Hesdy Gerges te verslaan, moest Tarik Khbabez het opgeven in de finale vanwege een blessure. Echter lijkt Gökhan Saki een gevecht met de koning van het kickboksen wel te zien zitten.

Voor Rico Verhoeven was het 4 man toernooi een boswandeling. Met gemak maakte de topatleet een einde aan Gerges. Deze was op het laatste moment opgetrommeld omdat Jamal Ben Saddik verstek moest laten gaan door een blessure.

Gökhan Saki ziet gevecht wel zitten tegen Rico Verhoeven

Khbabez ging vol goede moed de strijd aan met Verhoeven in de finale. Maar na één ronde was het genoeg. De 'Tank' kon niet verder door een handblessure. In een reactie op de winst van Verhoeven op social reageerde Saki met wat lijkt een boodschap aan de kampioen. ,,Gefeliciteerd Rico Verhoeven ps: Waarom niet", schreef Saki.

Eerder met elkaar gevochten

Verhoeven en Saki stonden al eens eerder tegenover elkaar in 2103. Tijdens Glory 11: Chicago vochten de twee in de halve finale van het zwaargewicht toernooi. Saki verloor en Verhoeven won in de finale van de Roemeen Daniel Ghita.

Saki vocht lange tijd voor GLORY echter verliet hij de organisatie. In 2017 maakte Saki via social media bekend dat hij als MMA-vechter ging uitkomen voor de UFC. Saki vocht daar twee wedstrijden maar raakte geblesseerd en is tot heden niet meer in actie gekomen.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/gokhan-saki-echte-verhaal-vertrek-glory/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws