GLORY WIL TERUG OP ZIGGO: Oktober events verschuiven Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY WIL TERUG OP ZIGGO: Oktober events verschuiven

GLORY WIL TERUG OP ZIGGO: Oktober events verschuiven
GLORY WIL TERUG OP ZIGGO: Oktober events verschuiven

Het klinkt als terug gaan naar je ex. Nu Talpa de banden verbroken heeft met GLORY Kickboxing lijkt deze terug te stappen naar eerdere liefde Ziggo.

Woensdag werd bekend via Showbizznetwork.nl dat GLORY en Ziggo weer in gesprek zijn nu Talpa is afgehaakt. MMA DNA melde dinsdag dat de liefde tussen Talpa en GLORY over was. Dat werd woensdag bevestigd door Talpa.

Het lijkt er op dat de geplande GLORY events van 2 en 3 oktober niet zullen doorgaan. Maar dat er een nieuwe streefdatum zou zijn van 17 oktober (MMA DNA). Dit nadat GLORY met veel trompet geschal de eerdere datums aankondigde.

Geloofwaardigheid

Voor de GLORY vechters en fans is te hopen dat GLORY en Ziggo er uit komen. Mocht dit niet het geval zijn dan kan het wel eens einde oefening zijn voor een event in oktober. Overigens vragen insiders zich af hoe geloofwaardig GLORY nog is.

Mochten GLORY en Ziggo een deal sluiten dan is het gevolg dat alleen Ziggo Abonnees de GLORY events live zullen kunnen volgen. KPN kijkers of andersoortig zullen naar alle waarschijnlijkheid uitgesloten zijn. Wanneer en of er een deal gesloten wordt is nog even afwachten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws