Teamgenoot Rico Verhoeven tekent Glory contract: 'Snel de ring in' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Teamgenoot Rico Verhoeven tekent Glory contract: ‘Snel de ring in’

Teamgenoot Rico Verhoeven tekent Glory contract: ‘Snel de ring in’

Glory verlengt contract alim nabiyev
Alim Nabiyev (rechts) in gevecht met voormalig kampioen Nieky Holzken

Alim Nabiyev heeft zijn contract met Glory Kickboxing voor twee jaar verlengd. Gisteren maakte het top weltergewicht uit Azerbaijan het nieuws bekend. Een gevecht zou er ook al geland staan die snel bekend gemaakt zal worden.

Dat Glory het contract met Nabiyev verlengt lijkt een signaal dat de top kickboks organisatie het volste vertrouwen heeft in de toekomst en de weltergewicht divisie. Waar de organisatie een noodstop leek te maken door zich vooral te concentreren op de zwaargewicht divisie tijdens de coronapandemie, lijkt het er op dat de overige gewichtklassen aandacht krijgen.

Nabiyev die onder de vleugels traint van Dennis Krauweel (trainer/coach Rico Verhoeven. red.), zegt verheugt te zijn met de verlening bij Glory. Ook is hij klaar om direct in actie te komen.

Ik sta klaar

,,Ik sta in de startblokken. Mijn contract verlengd voor 2 jaar bij de beste organisatie ter wereld Glory Kickboxing. Er is al een datum voor het volgende gevecht, dat laat ik je wat later weten! Ik wil mijn team Coach Dennis Krauweel bedanken voor hun vertrouwen en steun in mij”, schrijft een tevreden Nabiyev.

Nabiyev vocht zijn laatste partij in juni 2019 tegen kampioen Cedric Doumbe tijden Glory 66 Parijs. Daarna werd het stil rondom de kickbokser die zegt; ,,Na een lange rustperiode besloot ik terug te gaan en helemaal opnieuw te beginnen, nu heb ik nieuwe doelen, en op het hoogtepunt van mijn carrière begin ik op alles te jagen, ik ben opgepompt en hongerig, dus ik kan niet wachten om de ring (of kooi) in te gaan en mijn kunnen te laten zien. “

Bekijk ook

Blote vuist knokken! ‘Goed voor het kickboksen’

De gevechten met de blote vuist (bare knuckle) zijn wreed

‘Bitch!’ UFC’er zegt titelgevecht af: Poedel wil wel knokken

Vanwege een niet nader genoemde blessure

Wacht Rico Verhoeven hetzelfde lot als Anthony Joshua?

Zal Overeem de betere zijn over Verhoeven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page