Glory: 'Vergis je niet in Badr Hari' (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Glory: ‘Vergis je niet in Badr Hari’ (video)

Glory: ‘Vergis je niet in Badr Hari’ (video)

Badr Hari staat 17 juli in de headliner van Glory 78 tegenover de sterke Pool Arkadiusz Wrzosek. Er wordt veel verwacht van het gevecht welke Badr na een knock-out verlies tegen Benny Adegbuyi terug naar de winst moet brengen.

De kritieken waren niet van de lucht over Badr na zijn verlies vorig jaar december tegen de Roemeen Adegbuyi. De topatleet zou er beter aan doen te stoppen met kickboksen, want het vuur zou er uit zijn. De echte Badr fans weten als geen ander dat dit juist de legende stimuleert om door te gaan.

Vergeet het niet

Recentelijk keerde Badr terug naar Said El Badaoui, waar hij tijdens zijn voorbereiding op zijn gevecht tegen Rico Verhoeven in december 2019 ook een tussenstop maakte. Zal de nieuwe aanpak en training Badr terug brengen en zal hij de Pool vernietigen? Insiders menen van wel, ook Glory wil de fans er aan herinneren dat Badr nog lang niet afgeschreven is.

In een video die vandaag live ging op social media met de veelzeggende tekst “mocht je het vergeten zijn”, zien we high lights uit gevechten tegen de andere grote namen zoals de recent door Glory getekende UFC legende Alistair Overeem.

Bekijk ook

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

‘Contract in de zak!’ UFC’er MEPT rivaal aan diggelen

Een spervuur van hamervuisten en stoten op het canvas bezegelde de deal

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page