Glory: 'Vergis je niet in Badr Hari' (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Glory: ‘Vergis je niet in Badr Hari’ (video)

Glory: ‘Vergis je niet in Badr Hari’ (video)

Badr Hari staat 17 juli in de headliner van Glory 78 tegenover de sterke Pool Arkadiusz Wrzosek. Er wordt veel verwacht van het gevecht welke Badr na een knock-out verlies tegen Benny Adegbuyi terug naar de winst moet brengen.

De kritieken waren niet van de lucht over Badr na zijn verlies vorig jaar december tegen de Roemeen Adegbuyi. De topatleet zou er beter aan doen te stoppen met kickboksen, want het vuur zou er uit zijn. De echte Badr fans weten als geen ander dat dit juist de legende stimuleert om door te gaan.

Vergeet het niet

Recentelijk keerde Badr terug naar Said El Badaoui, waar hij tijdens zijn voorbereiding op zijn gevecht tegen Rico Verhoeven in december 2019 ook een tussenstop maakte. Zal de nieuwe aanpak en training Badr terug brengen en zal hij de Pool vernietigen? Insiders menen van wel, ook Glory wil de fans er aan herinneren dat Badr nog lang niet afgeschreven is.

In een video die vandaag live ging op social media met de veelzeggende tekst “mocht je het vergeten zijn”, zien we high lights uit gevechten tegen de andere grote namen zoals de recent door Glory getekende UFC legende Alistair Overeem.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page