Glory titelstrijd Vakhitov vs Tavares in gevaar? 'We monitoren de situatie'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Glory titelstrijd Vakhitov vs Tavares in gevaar? ‘We monitoren de situatie’

Glory titelstrijd Vakhitov vs Tavares in gevaar? ‘We monitoren de situatie’

Glory titelstrijd Vakhitov vs Tavares in gevaar? 'We monitoren de situatie'

Artem Vakhitov zal op 19 maart tijdens Glory 80 zijn titel verdedigen tegen Luis Tavares. Of de Rus een visum krijgt is nog niet bekend. De oorlog van zijn land tegen Oekraïne kan roet in het eten gooien.

Meerdere landen waaronder Engeland weigeren om Russische atleten een visum te verstrekken. Zo is het niet zeker of de Russische UFC vechter Alexander Volkov wel zal vechten op 19 maart. De Rus voert het evenement aan tijdens de terugkeer van de organisatie naar Londen. Vandaag kondigde de Britse regering aan sporters uit Rusland geen visum te verstrekken.

Glory 80 welke ook op 19 maart plaatsvindt maar dan in Hasselt, België. Heeft een langverwacht titelgevecht op de rol staan. De Rus Vakhitov tegen Nederlander Tavares. Als ook de rest van de Europese landen besluiten om sporters uit Rusland een visum te weigeren, is de kans aanwezig dat Vakhitov wellicht niet mag vechten.

Interim gevecht

Navraag van onze redactie bij Glory leert, dat de grootste kickboks organisatie ter wereld de ontwikkelingen goed in de gaten houden. ,,In principe verwachten wij nog geen problemen. Wij monitoren de situatie”, aldus een woordvoerder van Glory.

Vanuit het team van Tavares is er ook een reactie: ,,Als Vakhitov niet kan en mag vechten, dan maar een interim titelgevecht, bijvoorbeeld tegen Donegi Abena. En dan in mei toch tegen Vakhitov voor de reguliere titel”, aldus Luc Smits de general manager van Tavares. Het blijft dus nog even spannend met het gevecht nog maar 3 weken verwijderd.

Bekijk ook

Alison Vicent bruut knock-out geslagen door Divan Santos

Fail! Vechter faked blessure en wordt knock-out geslagen

Santos sloeg Vicente slechts 86 seconden in de tweede ronde plat.

Jake Paul voor 100 miljoen aangeklaagd door bokspromotor! ‘Leugens verspreidt’

Paul was op de hoogte dat de beweringen hem duur te staan konden komen

Jongen kapt lastpakken onderuit op Skatepark! 'Ik zei het toch'

Jongen kapt lastpakken onderuit op Skatepark! ‘Ik zei het toch’ (video)

Als het dan los gaat blijkt de knaap goed te kunnen knokken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page