Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY titelgevecht tussen Rico en Badr: Ja of Nee

GLORY titelgevecht tussen Rico en Badr: Ja of Nee

GLORY titelgevecht tussen Rico en Badr: Ja of Nee

Tijdens de persconferentie tussen Rico Verhoeven en Badr Hari voor hun geplande rematch op 21 december ontstond enige verwarring.

Een van de aanwezige journalisten stelde de vraag wie het titelgevecht zou winnen. Beide vechters, de aanwezigen in de zaal keken verbaasd, “is het een titelgevecht dan,” stelde Badr als vraag aan de CEO van GLORY Kickboxing Marshall Zelaznik. Deze hield zich staande en ontkende dat dit er in zat.

Toch worden de geruchten steeds sterker dat het kickboks gevecht van het decennium toch om de felbegeerde GLORY wereldtitel van Verhoeven zou kunnen gaan. Het lijkt een logische stap, want Verhoeven gaf zelf al aan dat als hij zou verliezen van Badr hij zichzelf geen kampioen meer zou mogen noemen.

Geen paniek

Zoals het een groot gevecht tussen twee absolute top kickboksers betaamd maakt het de tongen los, wordt er veel gespeculeerd en verwacht. Zo wordt er gesuggereerd dat het Verhoeven zijn laatste gevecht zou zijn, echter melde deze in nieuwe onderhandelingen te zijn met GLORY.

ZIE OOK >> Badr Hari: Rico gaat in de 2e ronde liggen

Maar wat gebeurt er na dit gevecht, wie vult het gat dat absoluut zal ontstaan, stilte na de storm, of wordt juist spannender. Het scenario wat nu voor ligt kan nog alle kanten op. Een ding is zeker een gevecht als de clash tussen Verhoeven en Badr zal nog lang na zoemen, titelgevecht of niet en ongeacht wie wint. Wat denkt u wordt het een titelgevecht?

Bekijk ook

Bellator MMA tekent bantamgewicht veteraan Matheus Mattos

Matheus Mattos is het nieuwste lid van het Pitbull Brothers-team dat bij Bellator tekent. Bellator ...

Bokskampioen Tyson Fury weigert te vechten:’Ik doe het niet’

Tyson Fury, “Ik denk niet dat ik gemotiveerd zou kunnen raken om zonder een menigte ...

KNOCK-OUT VIDEO: Teenslipper dude krijgt flink pak rammel

Soms moet je een tegenstander niet onderschatten. Het gevaar kan uit een klein hoekje komen ...