Glory Rivals kickboks event naar Dubai: 'De beste tegen de beste'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Glory Rivals kickboks event naar Dubai: ‘De beste tegen de beste’

Glory Rivals kickboks event naar Dubai: ‘De beste tegen de beste’

UPDATE: 12-5-2022 | 22:50 Glory Kickboxing meld onze redactie dat er vooralsnog geen Glory Rivals event gepland staat in Dubai zoals werd beweerd in de Podcast van DWCS.

Glory Rivals de samenwerking onder andere tussen vechtsport organisaties Glory Kickboxing, Enfusion en Rise zal in Dubai groots uitpakken. Op 16 december zouden de beste vechters van Glory en Enfusion daar tegen elkaar de ring in gaan.

Tijdens de laatste Podcast van WCS (World Of Combatsports) een initiatief van Enfusion werd duidelijk dat er een groot evenement aan zit te komen in december. Richtdatum zou 16 december zijn, welke midden in het WK voetbal valt, maar precies een rustdag is.

Podcast host Tom Wesselink vertelde aan de aanwezige gasten in de Podcast dat er hard aan gewerkt wordt de beste vechters van Glory tegenover die van Enfusion te zetten. ,,16 december, ik weet dat het dan WK voetbal is, maar dan heb je een rustdag”, zegt Wesselink.

WK staat niet in de weg

,,Dan heb je de beste vechters van Enfusion en die van Glory die gaan knokken in Dubai. Ze zijn in vergevorderd stadium en aan het praten daar.” Voor de fans is dit goed nieuws als het evenement in Dubai plaats zal vinden. Enfusion is geen onbekende in de regio en houdt vaker grote events die goed worden bezocht.

Het Glory Rivals evenement welke op 21 mei gepland stond in de Lotto Arena, Antwerpen is inmiddels voorlopig afgelast. Wegens administratieve redenen kan het niet doorgaan in Antwerpen. De organisatie zoekt naar een oplossing en zal morgen bekend maken of er een nieuwe locatie en datum gevonden is.

Bekijk ook

Klappen na uitdagen pakketbezorger! 'plat op z'n muil! (video)

Klappen na uitdagen pakketbezorger! ‘plat op z’n muil! (video)

Pakketbezorgers hebben het al zwaar, vaak krijgen de hardwerkende koeriers maar 1 euro per pakketje.

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page