Glory regelt extra gevechten voor Verhoeven vs Overeem evenement Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory regelt extra gevechten voor Verhoeven vs Overeem evenement

Glory regelt extra gevechten voor Verhoeven vs Overeem evenement

Rico Verhoeven en Alistair Overeem staan op zaterdag 23 oktober tegenover elkaar in het Gelredome, Arnhem. Afgelopen dagen werden een aantal gevechten toegevoegd, vandaag doet de organisatie er nog een schepje bovenop.

Aan de vechtkaart zijn een aantal vechters toegevoegd, zo zal Michael Duut tegenover de Amerikaan John King komen te staan. De Nederlander verloor zijn laatste vier gevechten bij Glory en vocht in 2019 voor het laatst.

Oude knokkers

Ook Ertugrul Bayrak keert terug en zal Matěj Money Peňáz treffen. Bayrak daagde in 2019 voormalig kampioen Alex Pereira uit maar verloor. Pereira nam vorige week afscheid van Glory en verkast naar de UFC in Amerika.

Als laatste staat een gevecht geboekt tussen Stoyan Koprivlenski en Bruno Gazani. Met de boeking van Duut, Bayrak, Peňáz en Gazani lijkt Glory terug te grijpen op vechters uit haar oude stal. Of er nog meer gevechten zullen volgen wordt binnenkort bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws