GLORY ONDER VUUR: Boze teleurgestelde fans
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY ONDER VUUR: Boze teleurgestelde fans

GLORY ONDER VUUR: Boze teleurgestelde fans

GLORY ONDER VUUR: Boze teleurgestelde fans

Maandag kondigde GLORY Kickboxing aan dat het event van 7 november met Badr Hari in de hoofdrol voor de derde keer niet doorgaat.

Het nieuws van de afgelasting kwam als de zoveelste schok voor de kickboks fans en maakte dan ook veel reacties los. Topkickbokser Badr Hari heeft het coronavirus opgelopen en daardoor wordt het gehele event naar een nog nader bekend te maken datum verplaatst.

Waarom niet schuiven

De fans echter reageren dat het onbegrijpelijk is dat een event afhangt van slechts één vechter. Gevraagd wordt dan ook waarom er geen vervanger wordt aangesteld, of het co-main event het gevecht tussen kampioenen Cedric Doumbe en Murthel Groenhart niet opschuift naar de headliner.

“Onzin als Hari niet kan vechten betekend niet dat de rest van de vechters niet kunnen vechten. Wat een dikke onzin al die vechters hebben zich keihard voorbereid en Badr heeft corona doe ff je kan toch ook main event Groenhart vs Cedric echt onzin wie hier mee eens is like ff, “aldus een van de reacties op Instagram.

Hopen dat Badr snel opknapt

Niet alleen de fans zijn teleurgesteld, ook vanuit de hoek van enkele insiders is er twijfel over de situatie. “Volstrekt ongeloofwaardig, waarom zou je het zo doen, ” reageert een van hen naar onze redactie. Toch zijn er ook fans die het opnemen voor GLORY en het wijten aan pure pech.

Als Badr Hari geen corona besmetting had opgelopen, had de kans minimaal geweest dat het event alsnog door had kunnen gaan, de Nederlandse overheid heeft alle topsport events behalve het voetbal stop gezet. Veel fans hopen dat Badr snel weer opknapt en alsnog binnen enkele weken zal vechten.

Bekijk ook

Sitthichai en Allazov door naar ONE World Grand Prix finale

Sitthichai en Allazov door naar ONE World Grand Prix finale

Doping levensgevaarlijk! ‘Vechtsportautoriteit haalt uit’

Doping is en elke sport aanwezig en de bestrijding is niet altijd even eenvoudig.

‘Ik sloop hem!’ Holzken belooft Rus pak slaag

Nieky Holzken maakt op 26 maart zijn terugkeer naar de ONE kickboksring

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page