GLORY MEDEOPRICHTER REAGEERT: 'De pers doet kinderachtig' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY MEDEOPRICHTER REAGEERT: 'De pers doet kinderachtig'

GLORY MEDEOPRICHTER REAGEERT: 'De pers doet kinderachtig'
GLORY MEDEOPRICHTER REAGEERT: 'De pers doet kinderachtig'

Op social media reageert medeoprichter Scott Rudmann op de nieuwsgaring rondom GLORY. Rudmann vindt dat de media kinderachtig doet.

Scott Rudmann die samen met Pierre Andurand Glory Sports International oprichtte, het moederbedrijf van GLORY Kickboxing heeft zo zijn mening over de aandacht van de media over het noodlijdende bedrijf. Hij reageerde op een tweet van Kickboxing Youtuber K1Anoop. Daarin gesteld werd dat de media te voorbarig nieuws brengt.

Erg kinderachtig

Er kwam een brief boven water waaruit bleek dat Glory Sports International onder curatele is gesteld. Journalist Giovanni Tjin bracht deze naar buiten via social media. Dit veroorzaakte nogal wat commotie, er volgde later ook nog een brief naar de vechters bij GLORY om deze gerust te stellen.

Rudmann reageert op de publicatie van de brieven door te zeggen dat dit niet netjes was. "Ik zal dit zeggen: jongens die foto's plaatsen van brieven en documenten die zeggen "kijk eens naar dit" is geen journalistiek, het is aandacht zoekend gedrag, het riskeert banen, schaadt sport, en eerlijk gezegd temidden van een CV19-crisis is het gewoon duidelijk kinderachtig."

Landelijke media

Ook de landelijke pers zoals Nu.nl en het AD brachten het nieuws dat het niet goed gaat bij GLORY. Het laat onverlet te zeggen dat naast de fans ook de vechtsport media de adem inhouden.

GLORY MEDEOPRICHTER REAGEERT: 'De pers doet kinderachtig'

Deze hopen net zo goed op een succesvolle terugkeer van GLORY en zijn er in de regel niet op uit deze neer te halen. Journalistiek houdt immers in dat men schrijft en informeert ook in mindere tijden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws