Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY maakt kijken naar Rico vs Jamal 3 flink stuk duurder

GLORY maakt kijken naar Rico vs Jamal 3 flink stuk duurder

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik gaan 30 januari voor de derde keer de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde wereldtitel. Ondanks de coronamaatregelen kunnen de fans op afstand mee kijken. Maar het is een stuk duurder dan het GLORY 76 event van afgelopen december.

Kijken naar het GLORY 77: Rico vs Jamal event eind deze maand gaat de fans meer kosten. Was het kijken in december naar het eerste GLORY event sinds coronapandemie slechts €12.99 (US$ 14.99). Is de prijs verhoogt naar €19.99 (US$24.99).

De prijsverhoging lijkt verklaarbaar in het feit, dat er ook meer kosten zijn die de organisatie moet maken. Zo staan er meerdere titelgevechten op het programma. Een unicum maar kostbaar, kampioenen inzetten kost nu eenmaal meer geld.

Cijfers en kijkers

Interessant wordt hoe de kijkcijfers zullen zijn. GLORY meldt dat het evenement met Badr Hari en Benjamin Adegbuyi in de hoofdrol tussen de 70.000 en 100.000 PPV heeft verkocht. Aangezien dit niet extern te controleren is als de kijkcijfers op tv, moeten we afgaan op GLORY voor de juistheid van deze cijfers.

Het event van deze maand zal minimaal het dubbele moeten doen om rendabel te zijn. Ook al heeft GLORY de prijs omhoog geschaald, dan is het nog goedkoper dan een ticket aan de deur bij een evenementen hal of grote arena, prijzen tot € 1.000 (VIP) zijn geen uitzondering.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten zo snel mogelijk weer tegen elkaar vechten. UFC Baas ...

Fikse schorsing voor topkickbokser, 4 jaar niet vechten

Artur Kyshenko voormalig Glory kickbokser en AFC Kickboxing Champion in de categorie 81 kg, heeft ...

Knock-out feest vandaag in Singapore, kijk hier terug

ONE Championship hield vandaag haar FISTS OF FURY II evenement in Singapore. Voor de liefhebbers ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page