GLORY maakt kijken naar Badr vs Benny nu al mogelijk Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY maakt kijken naar Badr vs Benny nu al mogelijk

GLORY maakt kijken naar Badr vs Benny nu al mogelijk
GLORY maakt kijken naar Badr vs Benny nu al mogelijk

Wie de kickboks wedstrijd tussen kickbokslegende Badr Hari en Benjamin Adegbuyi niet wil missen. Kan zich nu al verzekeren van een digitale zitplaats op de tribune.

Sinds vandaag is het mogelijk om je digitale ticket te kopen voor GLORY 76: Badr vs Benny. De wedstrijd is zwaar beladen en lijkt alles beslissend voor een succesvolle terugkeer van de organisatie. Eerder dit jaar ging het bedrijf op de fles. Een aantal prominenten waaronder stapten al dan niet vrijwillig op. Dit veroorzaakte flink wat commotie, zou GLORY kunnen overleven? Het bedrijf krabbelde echter op onder leiding van de oorspronkelijke investeerders.

Voor GLORY die de afgelopen periode niet uitblinkt in het melden van nieuwe ontwikkelingen moet het en kaskraker worden. Waar voorheen de organisatie informatie regelmatig bracht moeten de fans nu veelal zelf op zoek. De Fans kunnen op de GLORY 76 pay-per-view kopen op de websites van GLORY Kickboxing, Spike TV of FITE TV.

Kopen voor het te laat is

Naast de headliner tussen Badr en Benny zullen nog een aantal gevechten te zien zijn. Zo is er de 'wraak wedstrijd' tussen de Franse weltergewicht kampioen Cédric Doumbé en Nederlander Murthel Groenhart. Een 4-man zwaargewicht toernooi maakt het event compleet. Het event gaat op 19 december om 21:00 uur van start met een lichtgewicht partij tussen Jos van Belzen en Damian Johansen.

Het lijkt zaak om op tijd je online ticket te kopen. Want al lijkt het dat online tickets ongelimiteerd gekocht kunnen worden zit de kans er in dat de servers op de dag zelf zwaar belast zullen zijn. Badr vs Benny is een gevecht dat de echte kickboks fan absoluut niet wil missen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws