Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY licht zwaargewicht Donegi Abena tekent nieuw contract

GLORY licht zwaargewicht Donegi Abena tekent nieuw contract

GLORY licht zwaargewicht Donegi Abena tekent nieuw contract

Donegi Abena heeft zijn contract verlengd bij GLORY kickboxing. Het lichtzwaargewicht, zal naar alle waarschijnlijkheid 30 januari de ring in gaan tijdens GLORY 77.

GLORY blijft stevig inzetten op haar licht zwaar en zwaargewicht divisie. Vorig jaar tekende de organisatie al een aantal grote namen waaronder Tarik Khbabez en Raoul Catinas en Levi Rigters.

Vechters behouden

Rigters won vorig jaar het 4-man zwaargewicht toernooi en zette daarmee de standaard voor de nieuwe aanwas bij GLORY. Ook oudgedienden houdt de organisatie bij zich.

Gisteren tekende top talent done Abena bij. Via Instagram laat de vechter weten blij te zijn met zijn contract verlening.

Vertrouwen

,,Vertel de oppositie alsjeblieft dat Donegi Abena eraan komt. Ik heb HONGER en voel me STERKER dan ooit. Ik heb zojuist een nieuw contract getekend met Glory kickboxing. Ik wil Glory bedanken voor het geloof in mij in deze moeilijke tijden. Ik ben KLAAR voor mijn volgende gevecht, tot snel!”

GLORY laat onze redactie weten dat uiterlijk dinsdag de complete line-up voor het januari evenement bekend wordt gemaakt. Deze wordt aangevoerd door een wereldtitel gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik.

🔽 LEES OOK 🔽

Bekijk ook

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws ...

Alistair Overeem (40) door UFC genadeloos op straat gezet

Alistair Overeem de Nederlandse MMA en kickbokslegende is ontslagen door vechtsport organisatie de UFC. De ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page