Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY last persconferentie in met Rico, Hesdy, Levi en Tarik

GLORY last persconferentie in met Rico, Hesdy, Levi en Tarik

GLORY Kickboxing last een persconferentie met de deelnemers aan het 4 man toernooi van 30 januari. Dit toernooi werd last minute in het leven geroepen en zal Rico Verhoeven, Hesdy Gerges, Levi Rigters en Tarik Khbabez bevatten.

Het is inmiddels bekend dat Jamal Ben Saddik wegens een zware rug blessure zijn gevecht om de titel met Rico Verhoeven af moest zeggen. Dat sir als een klap kwam op een wel heel vervelend moment is geen geheim.

GLORY werd gedwongen haar creativiteit in te zetten en te zorgen dat het evenement en gevecht voor Verhoeven gewaarborgd bleef. Dit is gelukt, de organisatie kwam met een geniale oplossing. Een 4 man zwaargewicht toernooi zal nu de avond bekronen naast de 3 titelgevechten.

Later kijken

Om de pers de gelegenheid te geven de vechters uit het 4 man toernooi vragen te stellen. Zal er morgen 22 januari een ingelaste persconferentie plaatsvinden. Deze zal online plaatsvinden en alleen toegankelijk zijn voor de pers.

Later zal deze online te bekijken zijn. Er was al een eerdere persconferentie tussen Verhoeven en Ben Saddik. Echter door het uitvallen van de Marokkaans-Belgische vechter is deze niet meer relevant.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page