'Glory laat mij vechten!' Kickbokser wil knokken tegen iedereen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Glory laat mij vechten!' Kickbokser wil knokken tegen iedereen

'Glory laat mij vechten!' Kickbokser wil knokken tegen iedereen
'Glory laat mij vechten!' Kickbokser wil knokken tegen iedereen

Brandon Cuttino is klaar om weer bij Glory de ring in te gaan en is bereidt tegen iedereen in zijn gewichtklasse te knokken. Het liefst wil hij tegen Mohammed Jaraya maar die heeft al een gevecht in het verschiet.

Hij vocht al twee keer eerder bij Glory, Cuttino de Amerikaanse kickbokser. Na het winnen van zijn partij in het voorprogramma van Glory 33, werd Cuttino ook ingezet tijdens Glory 55. Daar won hij van John Morehouse en kwam niet meer in atie bij de organisatie.

Laat mij vechten

Nu Glory aankondigde met meer events te komen zie Cuttino daar een rol voor zichzelf weggelegd. Tegen onze redactie zegt Cuttino; ,,Jaraya is wie ik wilde, maar het lijkt alsof hij op vakantie is, dus wie weet wanneer hij klaar is. Ook al zeiden ze een maand geleden dat ze een gevecht voor hem zouden aankondigen. Nu wil ik gewoon iedereen in de 70kg-divisie." (Lees verder onder twitter bericht).

,,Ik denk dat Glory wellicht wacht op de Amerikaanse events in 2023, zodat de Amerikaanse vechters niet hoeven te vliegen. Ik hoopte op GLORY 82 te vechten, maar dat gebeurde niet", aldus Cuttino die klaar is om te gaan volgens eigen zeggen.

Het zal interessant zijn om te zien of Cuttino zijn oproep gehoord gaat worden door Glory. Het eerstvolgende event is Glory Collision 4 op 8 oktober. Deze heeft als headliner een gevecht tussen legendes Badr Hari en Alistair Overeem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws