GLORY kondigt 4 man zwaargewicht toernooi aan voor 7 november Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY kondigt 4 man zwaargewicht toernooi aan voor 7 november

GLORY kondigt 4 man zwaargewicht toernooi aan voor 7 november
GLORY kondigt 4 man zwaargewicht toernooi aan voor 7 november

Er is weer nieuws omtrent het GLORY 76 event van 7 november. De organisatie kondigt een 4 man zwaargewicht toernooi aan.

Maandag maakte GLORY Kickboxing de volledige vechtkaart aan van haar GLORY 76 event. Naast Badr Hari die tegenover Benny Adegbuyi zal staan. Murthel Groenhart die voor de titel vecht tegen Cedric Doumbe, zullen er nog vier zwaargewichten aantreden.

De zwaargewichten die in het toernooi vechten zijn, Antonio Plazibat tegen de voormalig Enfusion zwaargewicht kampioen Levi Rigters in de eerste halve finale. Tijdens de andere halve finale ontmoeten Arkadiusz Wrzosek en Nordine Mahieddine elkaar. Rigters en Wrzosek zijn recentelijk ondertekend door GLORY

Minder bekende vechters

Opvallend is dat er andere bekende namen ontbreken uit de zwaargewicht divisie zoals Jamal Ben Saddik en D'Angelo Marshall. Ook zal er een lichtgewicht wedstrijd te zien zijn, tussen Jos van Belzen en Damian Johansen, waarvan de laatste recentelijk ook bij GLORY tekende.

Het event zal achter gesloten deuren plaatsvinden op een nog niet bekend gemaakte locatie. GLORY fans kunnen het gevecht live exclusief via pay-per-view (PPV) volgen voor de prijs van € 12,99. Wie het event zal uitzenden is nog niet bekend gemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws