GLORY kondigt 4 man zwaargewicht toernooi aan voor 7 november
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY kondigt 4 man zwaargewicht toernooi aan voor 7 november

GLORY kondigt 4 man zwaargewicht toernooi aan voor 7 november

GLORY kondigt 4 man zwaargewicht toernooi aan voor 7 november

Er is weer nieuws omtrent het GLORY 76 event van 7 november. De organisatie kondigt een 4 man zwaargewicht toernooi aan.

Maandag maakte GLORY Kickboxing de volledige vechtkaart aan van haar GLORY 76 event. Naast Badr Hari die tegenover Benny Adegbuyi zal staan. Murthel Groenhart die voor de titel vecht tegen Cedric Doumbe, zullen er nog vier zwaargewichten aantreden.

De zwaargewichten die in het toernooi vechten zijn, Antonio Plazibat tegen de voormalig Enfusion zwaargewicht kampioen Levi Rigters in de eerste halve finale. Tijdens de andere halve finale ontmoeten Arkadiusz Wrzosek en Nordine Mahieddine elkaar. Rigters en Wrzosek zijn recentelijk ondertekend door GLORY

Minder bekende vechters

Opvallend is dat er andere bekende namen ontbreken uit de zwaargewicht divisie zoals Jamal Ben Saddik en D’Angelo Marshall. Ook zal er een lichtgewicht wedstrijd te zien zijn, tussen Jos van Belzen en Damian Johansen, waarvan de laatste recentelijk ook bij GLORY tekende.

Het event zal achter gesloten deuren plaatsvinden op een nog niet bekend gemaakte locatie. GLORY fans kunnen het gevecht live exclusief via pay-per-view (PPV) volgen voor de prijs van € 12,99. Wie het event zal uitzenden is nog niet bekend gemaakt.

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page