Glory komt met nog 2 kickboks evenementen in 2021 Nieuws
Nieuws

Glory komt met nog 2 kickboks evenementen in 2021

Glory komt met nog 2 kickboks evenementen in 2021

Het ziet er naar uit dat Glory Kickboxing dit jaar met nog 2 evenementen komt. Bronnen vertellen onze redactie dat er een einde zomer evenement en een jaar afsluiter op de planning zouden staan. Ook zou de organisatie in onderhandeling zijn met een nieuwe uitzendpartner.

De bronnen melden dat juli of augustus het eerstkomende evenement in de planning zou staan. Een jaar afsluiter in december zou dit Glory jaar moeten afsluiten, wat neerkomt op 3 evenementen totaal met januari meegerekend. In december vorig jaar startte Glory na een turbulente periode en faillissement weer met organiseren.

Voor de titel

Als de bronnen correct zijn dan is het aantal evenement drastisch gedecimeerd. In 2019 organiseerde Glory maar liefst 12 kickboks evenementen, de coronapandemie zette een teneur in wat resulteerde 2 evenementen in 2020. Hoe de vechtkaarten er uit zullen zien is niet bekend, maar een aantal titelverdedigingen en herkansingen zouden op het programma kunnen staan.

Ongetwijfeld zullen grote namen als Rico Verhoeven en Badr Hari te zien zijn, beide vechters zijn grote publiekstrekkers voor Glory.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws