Glory 'KO' killer Hamicha: 'Marokkanen zijn krijgers' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory 'KO' killer Hamicha: 'Marokkanen zijn krijgers'

Glory 'KO' killer Hamicha: 'Marokkanen zijn krijgers'

Tijdens Glory Collision 3 dit weekend zal de Marokkaanse knokker Samuel Dbili onder ogen zien. Hamicha komt snel in actie na zijn laatste optreden op 4 september slechts zes weken geleden tijdens Glory 78. Hamicha scoorde een knock-out in de eerste ronde tegen Vedat Hoduk.

,,Ik denk dat Marokkanen net krijgers zijn. Ze vechten graag. Wat ons dicht bij het kickboksen houdt, is Badr Hari", zegt Hamicha tegen Sherdog. ,,Hij schreef geschiedenis. Iedereen die tegen Badr opkijkt, wil dingen bereiken zoals hij deed. Hij is iemand die ook in de straten van Amsterdam is opgegroeid, hij deed het. Dus weet je, het is niet alleen een droom, je kunt je droom bereiken als je er hard voor werkt."

Koning Cedric Doumbe

Hamicha kan gezien worden als de Glory middengewicht troonopvolger, geruchten gaan dat regerend kampioen Cedric Doumbe naar het MMA overstapt. De Fransman kondigde recent zijn kickboks pensioen aan, echter heeft Glory dit niet bevestigd.

OVer het eventuele vertrek van Doumbe zegt Hamicha; ,,Ik wens hem veel succes met wat hij doet. Voor mij is de titel belangrijk. Als hij de titel heeft, zal het gevecht tegen hem zijn. Als hij de titel niet heeft, wil ik gewoon de titel. Dat is mijn doel." Hamicha vecht tijdens de maincard van Collision 3 die per PPV online te zien zal zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws