Glory 'KO' killer Hamicha: 'Marokkanen zijn krijgers' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Glory ‘KO’ killer Hamicha: ‘Marokkanen zijn krijgers’

Glory ‘KO’ killer Hamicha: ‘Marokkanen zijn krijgers’

Mohamed “Hamicha” Mezouari wordt door velen gezien als de erfgenaam van de Glory-weltergewicht troon. Er wordt dan wel veel geschreven over Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik, toch is Hamicha een vechter om niet over het hoofd te zien.

Tijdens Glory Collision 3 dit weekend zal de Marokkaanse knokker Samuel Dbili onder ogen zien. Hamicha komt snel in actie na zijn laatste optreden op 4 september slechts zes weken geleden tijdens Glory 78. Hamicha scoorde een knock-out in de eerste ronde tegen Vedat Hoduk.

,,Ik denk dat Marokkanen net krijgers zijn. Ze vechten graag. Wat ons dicht bij het kickboksen houdt, is Badr Hari“, zegt Hamicha tegen Sherdog. ,,Hij schreef geschiedenis. Iedereen die tegen Badr opkijkt, wil dingen bereiken zoals hij deed. Hij is iemand die ook in de straten van Amsterdam is opgegroeid, hij deed het. Dus weet je, het is niet alleen een droom, je kunt je droom bereiken als je er hard voor werkt.”

Koning Cedric Doumbe

Hamicha kan gezien worden als de Glory middengewicht troonopvolger, geruchten gaan dat regerend kampioen Cedric Doumbe naar het MMA overstapt. De Fransman kondigde recent zijn kickboks pensioen aan, echter heeft Glory dit niet bevestigd.

OVer het eventuele vertrek van Doumbe zegt Hamicha; ,,Ik wens hem veel succes met wat hij doet. Voor mij is de titel belangrijk. Als hij de titel heeft, zal het gevecht tegen hem zijn. Als hij de titel niet heeft, wil ik gewoon de titel. Dat is mijn doel.” Hamicha vecht tijdens de maincard van Collision 3 die per PPV online te zien zal zijn.

Bekijk ook

Vechter op brancard afgevoerd na brute ‘KO’ (video)

Dit was Pettis' eerste KO-overwinning sinds een gevecht in 2013

Spierbonk! Conor McGregor groeit massaal ondanks blessure

Conor McGregor, voormalig UFC-kampioen heeft serieuze spieren kunnen opbouwen

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page