Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY Kickboxing verlengt contract kickbokser Michael Duut

GLORY Kickboxing verlengt contract kickbokser Michael Duut

GLORY Kickboxing verlengt contract kickbokser Michael Duut

Michael Duut is verzekerd van een nieuw contract met GLORY Kickboxing.

Via Instagram maakte de sympathieke kickbokser Duut zijn nieuwe verbintenis met GLORY Kickboxing bekend. “Via deze weg wil officieel aangeven dat mijn contract bij de wereldwijde vechtsport organisatie⁣⁣⁣⁣ GLORY Kickboxing is verlengd. De onderhandelingen zijn constructief en prettig verlopen, ⁣” zegt Duut.

“De eerstvolgende wedstrijd wordt nog nader bekend gemaakt. ⁣⁣⁣Ondertussen ben ik alweer enige tijd hard aan het trainen onder leiding van Melvin Manhoef en Etien Thezalus. Ik beloof iedereen dat het een spektakel gaat worden!⁣⁣⁣⁣ ” GLORY Kickboxing zelf heeft de nieuwe verbintenis nog niet bevestigd.

Grote indruk

Begin 2013 debuteerde Duut bij GLORY. Hij maakte indruk door op korte termijn aan te sluiten bij de line-up van GLORY 5 LONDON om het op te nemen tegen Dustin Jacoby, die drie tegenstanders in één nacht had verslagen om een Road to Glory-toernooi en een GLORY-contract te winnen. Alle ogen waren op Jacoby gericht, maar Duut hield hem in de eerste ronde tegen met drie knockdowns.

Duurt had zijn meest recente wedstrijd tegen opkomend kickboks talent Donegi Abena tijdens Glory 64: Strasbourg. Duut verloor via een split Decision. Duut staat bekend als een harde vechter die zich niet snel gewonnen geeft. Waar en tegen wie hij zijn eerstvolgende gevecht heeft zal nog worden bekend gemaakt.

Bekijk ook

TE SMERIG: UFC Ster Conor McGregor doet bizarre bekentenis

Conor McGregor zegt dat hij Nate Diaz in hun eerste gevecht zou hebben afgemaakt. Als ...

Walt Harris treft Alexander Volkov tijdens UFC 254

Een gevecht tussen twee top tien zwaargewicht kandidaten is in de maak voor de herfst. ...

Amsterdamse Boksschool sluit tijdelijk wegens coronavirus

De Amsterdamse Boksschool van topbokser Barry Groenteman sluit tijdelijk haar deuren vanwege het coronavirus. Eigenaar ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page