Glory kickbokser best betaalde vechter met nieuw contract - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Glory kickbokser best betaalde vechter met nieuw contract

Glory kickbokser best betaalde vechter met nieuw contract

Glory kickbokser Josh Jauncey best betaalde vechter met nieuw contract
Josh Jauncey (Rechts)

Josh Jauncey is een tevreden man, Glory Kickboxing heeft het contract met de kickbokser verlengt waardoor hij een van de best betaalde in de sport wordt. Via Instagram melde de Canadees het nieuws en wenste twee van zijn rivalen succes met hun komende wedstrijd.

,,Na een paar maanden onderhandelen, ben ik blij om aan te kondigen dat Team Jauncey een lucratief kampioenschap contract van zes cijfers heeft afgesloten met Glory Kickboxing om een van de best betaalde kickboksers in de sport te worden”, schrijft Jauncey op zijn Instagram.

Zie jullie snel

,,Ik ben opgewonden om te zien wie de eliminatiewedstrijd tussen de #2 (Tyjani Beztati. red) & #3 (Elvis Gashi. red.), kanshebbers in juli zal winnen om te beslissen wie in september van dit jaar tegen mij zal vechten! Succes mannen en tot snel!. ”

Beztati en Gashi knokken op 17 juli tijdens Glory 78 voor de vacante lichtgewicht titel van Glory. Met de verlening van het contract laat Glory zien haar topvechters te willen behouden, eerder verlengde de organisatie al contracten van andere kickboksers en tekenden vorig week UFC-legende Alistair Overeem om deel te nemen in de zwaargewicht divisie.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page