Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY Kickboxing verbiedt Serhii Adamchuk om te vechten

GLORY Kickboxing verbiedt Serhii Adamchuk om te vechten

GLORY Kickboxing verbiedt Serhii Adamchuk om te vechten

Voormalig GLORY-kampioen Serhii Adamchuk zal niet langer deelnemen aan het FEA World GP-evenement.

Adamchuk was gepland om te vechten in een vedergewicht kickboks wedstrijd op het evenement tegen Simon Santana uit Noorwegen. FEA World GP-evenement dat plaatsvindt op 24 augustus in Odessa, Oekraïne, moet het dus doen zonder Adamchuk.

Volgens het persbericht vertelde Adamchuk aan FEA dat GLORY hem niet wil laten deelnemen aan het evenement, hoewel hij volgens zeggen eerder “mondelinge toestemming” kreeg om te vechten in het evenement welke in zijn geboorteland Oekraïne wordt gehouden.

Wel of niet vechten

Overigens gebeurt het vaker dat kickboksers of MMA-vechters uitgesloten zijn om bij andere organisaties de ring in te gaan. Dit is afhankelijk van het soort contract dat er is opgemaakt.

In het persbericht wordt hier dan ook naar verwezen: “Natuurlijk bestaat er tussen de beroemde organisaties een impliciete overeenkomst dat de vechters onder hun contract alleen met hun toestemming voor een andere organisatie mogen vechten.”

Bekijk ook

Top kickbokser Ismael Londt maakt super comeback (video)

Hij keerde zaterdagavond terug na een langdurige afwezigheid, kickboks gigant Ismael Londt en met succes. ...

Marat Grigorian behoudt GLORY wereldtitel in China

Tijdens het GLORY 73 event in Shenzhen China verdedigde Marat Grigorian voor de tweede keer binnen korte tijd met succes zijn lichtgewicht GLORY wereldtitel tegen Elvis Gashi.

GELANCEERD: Kickbokser beland op jury tafel (video)

Dat was een gevaarlijke actie