GLORY kickboxing: vedergewicht kampioen verlengd contract Nieuws
Nieuws

GLORY kickboxing: vedergewicht kampioen verlengd contract

GLORY kickboxing: vedergewicht kampioen verlengd contract
GLORY kickboxing: vedergewicht kampioen verlengd contract

GLORY kondigde gisteren aan dat het een nieuwe overeenkomst heeft bereikt met de vedergewichtkampioen Petchpanomrung Kiatmookao.

De Thai tekenende een nieuwe "meerjarige" deal, het vedergewicht is een van de topvechters bij GLORY. In het verdelen stond hij tegenover grote namen zoals de Nederlander Robin van Roosmalen, die recentelijk GLORY vaarwel zegde en zich nu volledig op MMA concentreert.

LEES OOK: Wereldkampioen Rico Verhoeven geeft duidelijkheid over contract

Petchpanomrung vocht zijn laatst wedstrijd tegen Serhii Admachuk, een partij die de Thaise vechter via een unaniem besluit op zijn naam wist te zetten en zijn titel wist te prolongeren.

Arme achtergrond

"Ik ben heel blij dat ik deze nieuwe deal heb ondertekend. Ik kom uit een arm deel van Thailand en GLORY kampioen zijn betekent veel voor me ", zei Kiatmookao in het persbericht uitgegeven door de organisatie. "

"Kampioen zijn, verandert mijn leven en de levens van mijn familie en ik laat dat niet door mij worden afgenomen. Ik begon 2019 als de wereldkampioen GLORY-vedergewicht en dat blijft zo, dit jaar en nog vele jaren," vervolgde hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws