GLORY KICKBOXING topman Cor Hemmers geeft verklaring – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY KICKBOXING topman Cor Hemmers geeft verklaring

GLORY KICKBOXING topman Cor Hemmers geeft verklaring

Het blijkt dat de storm over GLORY Kickboxing nog niet is gaan liggen. Zaterdag bracht topman Cor Hemmers een verklaring naar buiten.

Hemmers zegt op zijn Facebook het volgende: “Na de geruchtenstroom van afgelopen dagen wil ik graag duidelijkheid verschaffen. Ik heb met GLORY als zelfstandig consultant een overeenkomst voor mijn diensten. Mij is medegedeeld dat de overeenkomst is opgeschort. “

Van ontslag is in mijn geval, als externe consultant, dus geen sprake. Het is inmiddels geen geheim dat GLORY, evenals andere evenementen organisaties, tijdens de covid-19 in zwaar weer terecht is gekomen.”

Waarborgen toekomst

“Recent heeft GLORY Chairman Pierre Andurand mij gevraagd om in samenwerking met een aantal executives een “coronaproef” plan in te dienen om de toekomst van GLORY te waarborgen. Een definitief besluit ten aanzien van dit inmiddels ingediende plan is nog niet genomen. “

“Het is dus op dit moment nog niet duidelijk wanneer, waar, in welke vorm en met welke staf GLORY verder gaat.” Niet alleen Hemmers komt met een verklaring, vrijdag kwam Remon Daalder ook naar buiten met een verklaring omtrent zijn persoon in een exclusief interview met Vechtport Info.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page