GLORY Kickboxing tekent zus van wereldkampioen Alex Pereira Nieuws
Nieuws

GLORY Kickboxing tekent zus van wereldkampioen Alex Pereira

GLORY Kickboxing tekent zus van wereldkampioen Alex Pereira
GLORY Kickboxing tekent zus van wereldkampioen Alex Pereira

Wereldkampioen Alex Pereira krijgt gezelschap bij GLORY Kickboxing.

De kickboks organisatie zette de zus van Pereira, Aline op contract zo maakte GLORY woensdagnacht bekend. Zij heeft getekend voor een exclusieve multi-fight meerjarig contract. Voor zover bekend zijn Alex en Aline Pereira de eerste broer en zus die voor GLORY zullen uitkomen.

"Kracht zit in mijn familie-DNA. Alle trainingen die ik met mijn broer doe, zijn gericht op de realiteit van de strijd in de ring. Hij is de beste in zijn soort, dus ik zal ook de beste zijn op mijn gewicht, "zegt Aline.

Familie aangelegenheid

Geboren en getogen in Sao Paulo, Brazilië, samen met Alex en hun drie andere broers en zussen, volgde Aline haar broer in vechtsporten. Ze haalde ging 21-3 als een amateur voordat professional, waar haar record momenteel staat op 5-1, 1 KO.

ZIE OOK>> Alex Pereira verlengt contract bij GLORY Kickboxing

Pereira wordt getraind door haar broer en is zijn enige student. Ze won een nationaal amateurkampioenschap in haar geboorteland Brazilië voordat ze professioneel werd. Nieuws van het debuut van Aline Pereira voor GLORY zal in de nabije toekomst worden aangekondigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws