Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY Kickboxing start partnership met House of Nutrition

GLORY Kickboxing start partnership met House of Nutrition

GLORY Kickboxing start partnership met House of Nutrition

GLORY kondigde vandaag een internationale samenwerking aan met House of Nutrition.

House of Nutrition, met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland, is sinds 1986 één van Europa’s toonaangevende leveranciers van premium (sport)voedings- en welzijnssupplementen. Samen zullen de partijen een partnerschap ontwikkelen in Europa en China

“GLORY is trots om geassocieerd te worden met House of Nutrition, een van de oudste en meest prestigieuze leveranciers van sportvoeding en welzijnsproducten in Europa,” aldus Marshall Zelaznik, CEO van GLORY.

Perfecte samenwerking

“Een combinatie van opperste toewijding en optimale voeding is wat het mogelijk maakt voor GLORY-atleten om de beste versie van zichzelf te worden, dus deze samenwerking past perfect bij de visie van House of Nutrition”, aldus Willem Göbel, CEO van House of Nutrition.

De samenwerking wordt officieel gelanceerd op GLORY 65 UTRECHT, dat plaatsvindt op vrijdag 17 mei in Central Studios, Utrecht

Bekijk ook

Cedric Doumbe: ‘Ik sla Murthel Groenhart knock-out’

Afgelopen week maakte GLORY Kickboxing bekend dat Cedric Doumbe en Murthel Groenhart elkaar wederom zullen treffen.

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.