GLORY KICKBOXING NIEUWS: Terugkeer Badr Hari in oktober – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY KICKBOXING NIEUWS: Terugkeer Badr Hari in oktober

GLORY KICKBOXING NIEUWS: Terugkeer Badr Hari in oktober

GLORY Kickboxing legde naar aanleiding van de coronapandemie haar events stil. Badr Hari tegen Benny Adegbuyi op 20 juni werd afgelast. Sindsdien is er radiostilte.

Op Facebook wordt nu gemeld dat GLORY op 14 oktober een rentree zou maken. En met een gigantische line-up van vechters. Lions de l’Atlas, een van de grootste Facebook groepen met meer dan 800.000 volgers meldt dat er een event gepland zou staan.

Flinke line-up van top vechters

Bij een post met foto van topvechter Zakaria Zouggary, wordt aangegeven dat Badr Hari samen met Zakaria Zouggary, Mohamed Jaraya, Imad Hadar en Tyjani Beztati de ring in zullen gaan. Dit zou betekenen dat Badr en Adegbuyi alsof dit jaar de bokshandschoenen zullen kruisen.

Op de agenda van Ahoy Rotterdam waar op 20 juni oorspronkelijk het event zou plaatsvinden is 14 oktober nog vrij. Zowel Badr als Adegbuyi trainen flink door, net als de overige genoemde vechters. De vraag blijft hoe een event eruit zal zien, als deze plaatsvindt.

Mochten de coronamaatregelen nog van kracht zijn dan betekent dit vechten zonder publiek of een selectief aantal. Vechtsport organisatie Enfusion kondigde recentelijk aan een heel plan te hebben om een dergelijk event goed neer te zetten.

Inkomsten

Een van de grootste inkomsten bronnen voor GLORY is de kaart verkoop. Een event zonder of met beperkt publiek zal niet de revenuen brengen van een event buiten de corona periode.

Recentelijk sloeg GLORY Kickboxing eigenaar Pierre Andurand een grote slag op de aandelenmarkt die hem miljoenen opleverde. Wellicht dat deze zijn organisatie een flinke financiële injectie geeft waardoor events toch plaats zullen vinden. De fans kijken er in ieder geval naar uit.

Bekijk ook

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Ellende: Pech achtervolgt UFC-event van aankomende nacht

UFC Vegas 26 gaat door met een negen-wedstrijden-kaart.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page