GLORY Kickboxing kondigt events aan voor oktober 2020 Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY Kickboxing kondigt events aan voor oktober 2020

GLORY Kickboxing kondigt events aan voor oktober 2020
GLORY Kickboxing kondigt events aan voor oktober 2020

Op donderdag werd bekend dat GLORY in december terugkeert met Rico en Badr. Maar eerst zullen er in oktober twee events plaatsvinden.

GLORY 76 en GLORY 77 zullen op 2 en 3 oktober plaatsvinden in een voormalige Hangar 2 van Vliegveld Valkenburg in Katwijk. Het tweedaagse event zal een unieke opzet kennen.

Er zal publiek aanwezig zijn en de overheidsregels zullen gevolgd worden, niet meer dan een paar honderd toeschouwers. Op Vrijdag 2 oktober zal er een 4 man middengewicht toernooi plaatsvinden, de winnaar krijgt een kans tegen regerend kampioen Alex Pereira.

4 man toernooi

Deelnemers aan dit toernooi zijn Yousri Belgaroui, Ulric Bokeme, Matej Penaz en Ertugrul Bayrak. Zaterdag 3 oktober zal Kampioen Cedric Doumbe de ring in gaan. Of dit tegen aartsvijand Murthel Groenhart zal zijn is nog niet bekend.

Andere geplande wedstrijden zijn Nordine Mahieddine, Junior Tafa, Luke Whelan, Mohamed Hendouf, Alim Nabiyev en Eyevan Danenberg

Op 3 oktober staan Harut Grigorian en Tyjani Beztati in de ring. Beide dagen zullen wereldwijd worden uitgezonden op TV. Zwaargewichten Antonio Plazibat, Arkadiusz Wrzosek, D’Angelo Marshall en Martin Pacas komen ook in actie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws