'GLORY Kickboxing komt snel met nieuwe vecht aankondigingen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'GLORY Kickboxing komt snel met nieuwe vecht aankondigingen'

'GLORY Kickboxing komt snel met nieuwe vecht aankondigingen'

Voor GLORY Kickboxing was 2020 een turbulent jaar. Een faillissement achter de kiezen, de wederopstanding en een groot aantal minder gevechten dan ooit, wacht 2021.

Na een succesvoller verrassend event op 21 december met als headliner Badr Hari verse Benjamin Adegbuyi. Staat 30 januari GLORY 77 Rico vs Jamal voor de deur. Nog slechts enkele weken wachten en het is zover.

Nieuwe namen

Matchmaker bij GLORY, Robbie Timmers verteld onze redactie vandaag dat er deze week meer bekend gaat worden over het januari event. ,Het wordt een hele dikke kaart met topgevechten", zegt Timmers desgevraagd.

Alhoewel alleen nog de namen van GLORY Kampioen Rico Verhoeven en uitdager Jamal Ben Saddik genoemd zijn. Wordt verwacht dat een aantal nieuwe namen hun opwachting zullen maken. Waaronder zwaargewichten Tarik Khbabez die overkwam van ONE Championship, maar ook de Roemeen Raoul Catinas.

Vol gas

Al zijn de namen van Khbabezen Catinas nog niet officieel door GLORY bevestigd, denken insiders te weten dat deze voor vuurwerk kunnen gaan zorgen. Het is een feit dat debutanten hun punt willen drukken en volgas zullen gaan.

Levi Rigters is daar het levende bewijs van. De voormalige Enfusion vechter won eerder deze maand het vierman toernooi bij GLORY, in wat zijn eerste optreden was voor de organisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws