Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘GLORY Kickboxing komt snel met nieuwe vecht aankondigingen’

‘GLORY Kickboxing komt snel met nieuwe vecht aankondigingen’

'GLORY Kickboxing komt snel met nieuwe vecht aankondigingen'

Voor GLORY Kickboxing was 2020 een turbulent jaar. Een faillissement achter de kiezen, de wederopstanding en een groot aantal minder gevechten dan ooit, wacht 2021.

Na een succesvoller verrassend event op 21 december met als headliner Badr Hari verse Benjamin Adegbuyi. Staat 30 januari GLORY 77 Rico vs Jamal voor de deur. Nog slechts enkele weken wachten en het is zover.

Nieuwe namen

Matchmaker bij GLORY, Robbie Timmers verteld onze redactie vandaag dat er deze week meer bekend gaat worden over het januari event. ,Het wordt een hele dikke kaart met topgevechten”, zegt Timmers desgevraagd.

Alhoewel alleen nog de namen van GLORY Kampioen Rico Verhoeven en uitdager Jamal Ben Saddik genoemd zijn. Wordt verwacht dat een aantal nieuwe namen hun opwachting zullen maken. Waaronder zwaargewichten Tarik Khbabez die overkwam van ONE Championship, maar ook de Roemeen Raoul Catinas.

Vol gas

Al zijn de namen van Khbabezen Catinas nog niet officieel door GLORY bevestigd, denken insiders te weten dat deze voor vuurwerk kunnen gaan zorgen. Het is een feit dat debutanten hun punt willen drukken en volgas zullen gaan.

Levi Rigters is daar het levende bewijs van. De voormalige Enfusion vechter won eerder deze maand het vierman toernooi bij GLORY, in wat zijn eerste optreden was voor de organisatie.

Bekijk ook

‘Ik leef alleen nog voor mezelf’: UFC-ster Khabib is klaar

Khabib Nurmagomedov spreekt vrijuit voor hoe zijn leven zal veranderen nu hij met pensioen is ...

Regball: Worstel-basketballen op z’n Russisch (video)

Nog nooit van Regball gehoord een combinatie van Basketbal en worstelen, dan heb je wat ...

GLORY zoekt tegenstander voor kampioen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is nog steeds ongeslagen als kampioen bij GLORY Kickboxing. Velen hebben getracht de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page